Kom til springclinic hos Firkløverets springakademi

22-11-2019 08:34

Camilla Tiefensee Schrøder

Denne weekend holder Firkløverets Springakademi springclinic på Barthahus Rideklub. Der er lagt op til tre spændende dage med træning af Bo K. Møller, Maria Gretzer og Bjørn Carlsson – og alle, der har lyst, er velkomne til at komme og kigge

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Firkløverets Springakademi byder velkommen til årets sidste springclinic denne weekend hos Barthahus Rideklub i Nordsjælland. Der er gratis adgang for publikum alle tre dage, og som altid kan alle interesserede – store som små – komme og kigge, lytte og lære.

Som altid holdes samlingen på familien Lykke Svendsens dejlige gård, Barthahus, der ligger på Fredtoftevej 1, 2980 Kokkedal.

Fredag i tidsrummet 13-19.45 kan man møde landstræner Bo K. Møller, der underviser U25-truppen og enkelte junior/youngridere.

Lørdag 10-18.30 og søndag 10-17.30 vil undervisningen varetages af den svenske trænerduo Maria Gretzer og Bjørn Carlsson.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra Djursland Rideklub kommer der besøg af otte ryttere og en træner, der tager hele vejen til Kokkedal for at få inspiration til deres træning.

Lørdag morgen kan interesserede høre mentalcoach Kim Dietrichsen fra Sportsmind give gode råd om ’at håndtere tanker’.

Derudover vil der være en række spændende workshops samt indlæg fra bl.a. IKeyVet, Bang & Olsen Equstrian om bidfitting af Fagerbid, NIVO om teknologi til brug for træning og skadesforebyggelse og Komenti om SoMe og interviewtræning.  Herudover kommer Margit Pedersen fra Margits Hestemassage og Susanne Ankarcrona fra Equipe m.fl. også og deler ud af deres kundskaber.

Firkløverets Springakademi glæder sig til at byde velkommen til nogle spændende dage med mange aktiviteter. På springakademi.dk kan man se program og deltagerlister. 

Copyright Ridehesten.com
Landstræner Bo K. Møller. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald