Køberen til Levita's Alanya blev fundet på 1,5 time

01-07-2024 14:43

Torsdag i sidste uge, klokken 11.30 annoncerede Linea Fogh Pedersen fra Stutteri Levita salget af den 2-årige sportspony Levita's Alanya. Halvanden time senere var køberen fundet

Copyright Ridehesten.com
Levitas Alanya blev solgt på rekordtid. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Linea Fogh Pedersen, der driver Stutteri Levita, der er et hobbystutteri med avl af sportsponyer og DV heste, havde ikke forventet at salget af den 2-årige sportspony Levita's Alanya e. Sansibar/ Lady's Wise Guy gik så hurtigt. Hun lagde annoncen op på Ridehesten.com torsdag klokken 11.30 og 1,5 time efter, henvendte hende, der skulle vise sig at blive ponyens nye ejer sig. I mellemtiden har der været flere andre henvendelser også, fortæller Linea. 

 – Det gik helt vildt stærkt. Hun kom og så ponyen, og vendte hurtigt tilbage, at hun ville købe hende. Hun har afhentet den i dag, og i mellemtiden har der været andre henvendelser også. Det er helt vildt, fortæller Linea, der egentligt ikke havde planer om at sælge Levita, men en svær beslutning gjorde udfaldet: – Det har været en svær beslutning at sætte hende til salg, da hun var tiltænkt en rolle som stutteriets fremtidige avlshoppe. Men jeg har besluttet at sætte avlen af ponyer på pause, så jeg må skære ned på mit hestehold, fortæller Linea om beslutningen af salget.

Copyright Ridehesten.com
Den smukke pony besidder mere end bare et smukt ydre. Foto: Privat.

Når beslutningen om et salg er taget, er det sommetider rart, at der ikke skal gå lange, svære uger, før en ny køber henvender sig: – Det gør det altid lidt nemmere at sælge, når der dukker en sød køber op, som også har spændende fremtidsplaner med ponyen. Og så er det jo rart, når beslutningen er truffet, og man har sat annoncen i, at salget går så hurtigt, fortæller Linea. – Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer for denne pony. Udover et smukt ydre, har hun også et dejligt temperament og fine bevægelser, så jeg er spændt på at følge med fra sidelinjen, afslutter en glad Linea, der ved hjælp af Ridehestens salgsside nu har fundet et fantastisk hjem til sin pony Levita's Alanya. 

Fakta
Skal din salgshest på forsiden af Ridehesten.com?

Ønsker du et hurtigt og sikkert salg? Så skal din hest være "Ugens salgshest" på Ridehesten.com. 

Ridehesten.com er Danmarks mest besøgte hesteside med i gennemsnit over 26.000 besøgende hver dag.

Vi huser i forvejen en populær salgsside med mange daglige besøgende, men nu har du muligheden for at skabe endnu mere opmærksomhed på din salgshest. 

Ugens salgshest på Ridehesten.com
Som ugens salgshest producerer vores redaktion en artikel om din salgshest.

Vi ringer dig op til et kort telefoninterview og skriver en artikel på 3-400 ord om din salgshest. Du har mulighed for at vælge 2-3 billeder fra vores store fotodatabase til artiklen.

Artiklen vil blive markeret som advertorial og ligge som topnyhed på ridehesten.com i minimum 2 timer.

Pris: 1250 kr. inklusiv moms.

Er du interesseret?
Kontakt Ridehestens redaktion, Trine Askjær-Jørgensen og Thomas Bach Jensen, på mail: info@ridehesten.com

Fold up

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen