Klar, parat, showstart?

27-05-2020 15:20

Ifor Williams

Gratis overvågningskamera, stærk trailerlås og 4 stks. gallashowbilletter. Ifor Williams hestetrailere lancerer en unik showpakke til dig, som overvejer at købe ny hestetrailer

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ifor Williams
Nyheden fortsætter efter annoncen

Højtalerne buldrer, stemningen sitrer, den der velkendte duft af street-food og lidt nervøs aktivitet kilder så dejligt i næsen. Med programmet i hånden, ser du, at du lige præcis kan nå et smut forbi trailerudstillingen inden den næste klasse starter. Men hov… sådan er det desværre ikke denne sommer, hvor mange stævner og større arrangementer er aflyst.

Og med alt dette sat på pause så opdager vi hurtigt, hvor stor en del af vores hverdagslykke, som egentlig kom fra oplevelser med vores heste og hestevenner. Det bedste vi kan gøre er at udnytte tiden bedst muligt, klargøre og forberede os på at leve livet fuldt ud igen.

Det er præcis tanken bag sommerens tiltag fra kvalitetsbrandet, Ifor Williams.

Du plejer netop at møde dem til en lang række aktiviteter, som fx Roskilde Dyrskue, Det Fynske Dyrskue, et hav af messer og store stævner. Og her kan du tit få lokket sælgeren med på en god handel.

Forhandlerne af det anerkendte trailermærke mener, at blot fordi messerne lader vente på sig i fysisk forstand, så skal du ikke snydes. Derfor har de helt ekstraordinært givet mulighed for at flytte sommerens gode ”hesteshow”- og håndslags-handel online. Det betyder, at du lige nu får en såkaldt ”Showpakke” med helt gratis.

Det får du med i showpakken
Pakkens indhold er ikke helt tilfældigt udvalgt. Der er fokus på gode oplevelser, tryghed og sikkerhed.

Sikkerhed og komfort er altid i højsædet, når man snakker Ifor Williams og hestetransport, der tilbyder nogle af markedets bedste produkter. Hvis du køber en ny hestetrailer inden den 15. juni modtager du showpakken.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den indeholder blandt andet en gratis overvågnings løsning med trådløst kamera og skærm, hvor du kan holde øje med hesten(e) under transporten. Alle der har kørt med hestetrailer ved, hvor meget ro og harmoni i traileren betyder for alles trivsel under transporten.

Pakken indeholder også en vigtig ting til sikkerheden i form af en bomstærk trailerkasselås, så din trailer står i fred, når du ikke bruger den.

Sidst, men ikke mindst, får du også hele 4 stk. billetter til det store gallashow i forbindelse med Dansk Varmblods hingstekåring næste år, så der er noget god underholdning at se frem til. Det har vi vist alle brug for i øjeblikket. Alt i alt har denne ”show”pakke en værdi på op til 7.630,- kr. inkl. moms.

Så skynd dig, at gøre en god handel. Tilbuddet gælder nemlig kun frem til den 15. juni 2020.

Copyright Ridehesten.com

Kvalitet, sikkerhed og komfort i top
Nøgleordene når man snakker hestetrailere fra Ifor Williams er; sikkerhed, høj kvalitet og komfort. Alle seks grundmodeller har en særligt og patenteret undervogn kaldet Paraflex. Hvilket er en særdeles holdbar og kraftig konstruktion med parabolske fjedre, der sikrer en stabil og komfortabel kørsel. En løsning, der giver alle – firbenede såvel som tobenede - den bedst tænkelige transport, da filosofien er, at dette giver både glade og veloplagte heste og mennesker.

Holdbarhed og brugbarhed
Ifor Williams hestetrailere er ikke bare i Danmark, men også internationalt, kendt for deres styrke og lange holdbarhed. De mange gennemtænkte løsninger og tilpasningsmuligheder dækker de flestes behov – uanset om du skal køre med en eller op til fem heste. Men også uden hest, hvis du f.eks. skal hente foder, køre med spring – ja opgaverne er jo mange i hestehold. Derfor har de også udviklet en unik kombineret rampe-dør funktion, der giver let adgang til traileren også med en truck. I det hele taget, er der tænkt på både helhed og alle detaljerne, således at du får det bedste og mest muligt ud af din trailer.

Læs mere her. 

Kilde: Ifor Williams

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen