Katrine Kristensen i et comeback ved PL

28-08-2021 10:29

Christine Krogh Frausing
Skribent

Danske Katrine Kristensen har netop redet, og gør et super comeback oven på i torsdags, hvor der desværre sneg sig en fejlridning ind

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kristensen og Welldone Dallas. Foto: Ridehesten / Mette Emilie Pederesen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De paralympiske lege er godt igang i Tokyo, og Katrine Kristensen har netop redet. Da hun i torsdags red den individuelle konkurrence, sneg der sig desværre en fejlridning ind, og det er rigtig dyrt i det endelige resultat. I dag gjorde Katrine et fantastisk comeback, og slutter med 72,515%.

– Det er en super samling Welldone Dallas har i dag. Programmet passer rigtig godt til parret, da der er en masse overgange. Katrine formår at holde en rigtig flot form igennem det hele, fortæller kommentator, Stinna Tange.

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kristensen og Welldone Dallas Foto: Privat

Katrine er første rytter i holdkonkurrencen, og klokken 13.10 følger gårsdagens guldvinder, Tobias Thorning Jørgensen trop. Læs om hans sejr her. Imorgen er det Susanne Sunesen der skal afgøre om holdet skal videre til freestylen på mandag.

Copyright Ridehesten.com
Tobias Thorning Jørgensen. Foto:FEI/Liz Gregg
Nyheden fortsætter efter annoncen

–Katrine havde bare en langt bedre tur i dag, det kunne hun ikke gøre bedre. Det var simpelthen så flot, en virkeligt suveræn tur.

Stinna håber på at Tobias kan komme op og runde de 80%, og at holdet kan ride sig til en samlet bronzemedalje. 

Find resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen