Katrine Kristensen: Jeg er stolt af at være dansker

20-03-2022 09:58

Annika Knudsen Lorentsen

Danske Katrine Kristensen er en af de ryttere der i denne weekend er til start ved Blue Hors' internationale stævne, og hun fortæller, at det har været en god oplevelse i sadlen på hendes nye hest. I går var de med til at vinde holdkonkurrencen

Copyright Ridehesten.com
Det danske hold, der vandt holdkonkurrencen i går. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det internationale parastævne på Blue Hors er tæt på sin afslutning, hvor pararytterne i dag er i aktion for tredje og sidste gang. 

De danske pararyttere har gjort det særdeles godt, og i går lykkedes det dem at vinde holdkonkurrencen. På holdet var blandt andet Katrine Kristensen, som har haft et særdeles succesfuldt stævne. Hun repræsenterede Danmark i sadlen på Gørklintgaards Quater e. Quaterback/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Jørgen Ravn).

– Personligt er det et meget spændende stævne, da jeg har en helt ny hest med det start. Vi har dannet par de sidste 7 uger, og han har klaret opgaven helt fantastisk og viser rigtig gode takter. Det er altid, måske særligt for en pararytter, specielt at ride ind på en ny hest. For hvordan reagere den på fremmede omgivelser, for jeg sidder jo ikke så stabilt fast. Han har virkelig imponeret mig og vi ombygger langsomt mere og mere tillid til hinanden, fortæller Katrine og fortsætter: 

Copyright Ridehesten.com
Gørklintgaards Quater. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Stævnet er som altid en fornøjelse at deltage i. Blue Hors og sponsorerne har gjort rigtig meget ud af stævnet, og jeg er rigtig glad for igen at være tilbage til start. Jeg er stolt over at være dansker og over at vi kan tilbyde de udenlandske ryttere så flotte rammer og et professionelt set up som her på Blue Hors. Danmark vandt holdkonkurrencen i går, og det var en rigtig dejlig måde at starte sæsonen på.

På det danske hold var desuden Tobias Thorning Jørgensen med Atterupgaards Final Kiss e. Frensch Kiss/ Diamond (opdr. Sutteri Atterupgaard), Line Munk Madsen med Loboss Donya e. Blue Hors Don Schufro/Blue Hors Hertug (opdr. Stutteri Loboss) og Susanne Jensby Sunesen med Leeds e. Leandro/ Fanal Prydsholm (opdr. Stutteri Thy). 

Resultater fra stævnet. 

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kristensen med Gørklintgaards Quater. Foto: Privat
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen