Jan Møller Christensen dominerer ved Falsterbro Horse Show

10-07-2021 23:13

Marie Helene Rigård Rohleder

Danske Jan Møller Christensen blev placeret som nummer 1 og 2 i semifinalen ved championatet for de 5-årige dressurheste ved Falsterbro Horse Show i dag

Copyright Ridehesten.com
Jan Møller Christensen på Castro Sem. Foto: Ridehesten.com/ Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er flere danskere til start ved det traditionsrige Falsterbo Horse Show i Sverige, og det er lige fra 4-års championater til Grand Prix-klasserne. 

I dag gik starten, og den dygtige danske dressurrytter Jan Møller Christensen, som blandt andet er kendt som den tidligere rytter på Hesselhøj Donkey Boy, vandt klassen for de 5-årige heste i semifinalen i championatet i dag. 

Det gjorde han med hingsten Castro Sem e. Cantolar/Louvre (opdr. Esben Pedersen), hvor ekvipagen fik 76.963 procent.  Andepladsen gik også til Jan med hingsten Hesselhøjs Dream e. Hesselhøj Donkey Boy/Tailormade Lancelot (opdr. Dorte og Hans Jørgen Hoeck) med flotte 76.527 procent. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På tredjepladsen endte Emma Ahlberg med hingsten Ambjergs Delgadino e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Don Romantic (opdr. Malene Clausen) med 76.021 procent. Emma er svensk statsborger, men hun arbejder i Danmark, hvor hun har etableret egen virksomhed. 

Se resultatet her. 

For ponyerne gjorde Josefine Gert Nielsen og Timmy's My Fritz en god figur og vandt kür kvalifikationen i dagens ponyklasse med 70.450 procent.

Se resultatet her. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing