Isabella venter stadig på Miracle

19-03-2022 12:22

Den hollandske kvinde, Isabel van Renswoude, har i mange år ledt efter connemaraponyen Miracle van de Kiboets, som hendes afdøde mand har opdrættet og som, hun mener, befinder sig i Danmark

Copyright Ridehesten.com
Miracle i sin boks i Holland for mange år siden. Foto Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Miracle van de Kiboets er en brun connemaravallak, der er født i Holland i år 2000. Det var Isabel van Renswoudes mand, der opdrættede connemaraponyer. De sidste år havde de ponyerne Miracle og Dustin, der var bedste venner.

I 2005 mistede Isabel van Renswoude sin mand i et trafikuheld, og hendes svigerfamilie på det tidspunkt overtog ponyerne og solgte dem til en rideskole som elevponyer. Det sidste spor, hun har har af Miracle, var i 2010, da rideskolen lukkede.

Den tidligere ejer kan ikke huske, hvor Miracle og Dustin blev solgt til, men de fleste af ponyerne blev solgt til Danmark. Isabel har siden hen fundet Dustin, som det er lykkedes hende at købe tilbage, og han kom hjem til hende i december 2021. Nu venter han og Isabel på, at Miracle også kommer hjem.

Copyright Ridehesten.com
Det glæder 61-årige Isabel usigeligt at have fået Dustin hjem. Nu mangler hun bare Miracle. Foto: Privat

– Jeg har ledt overalt i Holland, og jeg har fundet Dustin. Der har ikke været nogen spor af Miracle siden 2010, så det er meget sandsynligt, at han blev solgt til Danmark, fortæller Isabel.

Hun har været i alle hesterelaterede medier i Holland med sin historie og sin søgen efter Miracle, og hun har også været på landsdækkende tv og radio. Nu håber hun, at denne artikel på Ridehesten.com endelig kan få hende på sporet af den savnede pony, som hun gerne vil give et otium sammen med dens gamle ven Dustin i Holland.

Copyright Ridehesten.com
Miracle karakteristiske aftegn i panden danner en dobbeltstjerne. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Han er omkring 140 cm høj og hans registreringsnummer er 528210000433100  :000vb1402. Han har et meget karakteristisk hvidt aftegn i hovedet, der ligesom former to forskudte stjerner, fortæller Isabel.

– Det er min mission at få denne drøm til at gå i opfyldelse. At få Miracle tilbage til Dustin og mig ville være det smukkeste, der nogensinde kunne ske for mig, fastslår Isabel.

Miracle van de Kiboets er efter hingsten Mr. Swing King og hoppen Snoopy van de Leliaard e. Calmore Dew, og netop denne hoppe er registreret i den dansk hestedatabase, Hestedata, med to afkom ved navn Prince van de Kiboets og Surprise van de Kiboets, der er født i hhv. 2001 og 2003.

Har du kendskab til nogle af disse ponyer og allerhest til Miracle van de Kiboets, så send en mail til tbj@ridehesten.com.

Copyright Ridehesten.com

 

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald