Ingen kom forbi Fredrik og Chelino 3

05-03-2015 12:58

Der var mange der prøvede og red alt hvad remmer og tøj kunne holde, men ingen kom forbi Fredrik B. Seim og Chelino 3 i Ridehesten.com´s Big Round (135-140 cm)

Hele 61 ekvipager var meldt til start i Ridehesten.com´s Big Round (135-140 cm) i EQUSANA Arena hal B ved Dansk Varmblods Hingstekåring, og der var ingen tvivl om, at en sejr i denne klasse var eftertragtet, for der blev bestemt ikke sparet på kræfterne.

Allerede tidligt i klassen kom Fredrik B. Seim på Chelino 3 e. Conway/Calato Z i spidsen for klassen med nul fejl i tiden 26,85 sek., og så gik jagten ellers på at komme foran Fredrik B. Seim og Chelino 3, og særligt hen mod slutningen af klassen blev der redet rigtig stærkt i forsøget på at snuppe sejren – men ingen havde succes med foretagendet.

Andenpladsen gik til en anden rigtig hurtig ekvipage, nemlig Lars Bak Andersen på Nora e. Nekton/Carvallo, som var fejlfri i tiden 27,37 sek.

Torben Frandsen gjorde et særdeles ihærdigt forsøg på at snuppe sejren og præsterede nogle rigtig flotte og hurtige runder. Sejren blev det ikke til, men på Antares e. Andiamo/Coronado (opdr. Gunnar Bach) blev det til en flot tredjeplads med nul fejl i tiden 27,77 sek., mens han på Solos Consept e. Con Capitol/Corofino I blev nummer fire med nul fejl i tiden 28,04 sek.

Femtepladsen gik til Søren Knudsen på Dashmir K e. Kashmir Van Het Schuttershof/Carthago med nul fejl i tiden 28,37 sek.

Se flere resultater HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen