Hvad vil du vide?

25-12-2013 07:18

Har du altid gerne villet vide mere om sidebevægelser, tempospring, mavesår, konkurrencepsykologi eller bare, hvordan du får din hest til at lade være med at skrabe i jorden – så lad Ridehesten spørge for dig

Copyright Ridehesten.com

Hos magasinet Ridehesten vil vi altid gerne skrive om lige netop dét, du gerne vil vide. Så brænder du for et emne, et spørgsmål, en debat eller lignende, så skriv en mail til os – så tager vi dem med på redaktionsmøde og diskuterer, om vi kan hjælpe med en god artikel.

Ingen spørgsmål er for dumme. Har du tænkt det, så er der sikkert også andre der har. Og med en artikel, så kan mange forhåbentlig få svar og ny viden. Hos magasinet Ridehesten står vi nemlig aldrig tilbage for, at spørge eksperterne, kigge nærmere på forskningen og holde mikrofonen frem til ryttere, dyrlæger, trænere, hestepasser eller hvem der eller lige kunne tænkes at have svarene på dine spørgsmål.

Mange gode artikler og hele temær er startet med et enkelt spørgsmål. På redaktionen modtager vi af og til spørgsmål og gode historier fra vores læsere, som sætter gang i en proces, der ender ud med en eller flere artikler. Som dengang en læser skrev om sin hest, der havde haft stress – det blev til et helt tema om stress hos hesten, med alt fra læserens inspirerende historie over gode råd til at undgå stress til en opsamling på en stor del af den forskning, som videnskaben byder på inden for området.

Er der et særligt emne, der optager dig i håndteringen og træningen af din hest – noget du gerne ville vide mere om, så skriv til os på info@ridehesten.com, så kan det nemt være, at det bliver netop dit spørgsmål, som bliver til en artikel i magasinet Ridehesten.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing