– Hun er bare en super sportshest!

13-01-2024 20:40

 Ved CSI Neustadt Dosse har Christian Jansen og DV-hoppen Partie Sejh gentaget gårsdagens succes og igen i dag vundet youngster-klassen for 6-års

Copyright Ridehesten.com
Christian Jansen og Partie Sejh ved UVM sidste år. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i dag har to DV-heste klaret sig godt i Youngster-klassen for 6-års  ved CSI Neustadt Dosse, og gårsdagens vinder vandt igen i dag. Det er Christian Jansen og DV-hoppen Partie Sejh, der igen i dag var fejlfrie.

Jeg har redet hende i halvandet år, og vi kender hinanden rigtig godt. Hendes teknik er nok ikke helt efter bogen, men hun er klog, fortæller Christian Jansen og Partie Sejh, som han også havde stor succes med sidste år.

I Unghestechampionatet i Herning endte de som nr. 16 og uden for placeringerne, men over sommeren gik formkurven i vejret, og parret blev udtaget af Dansk Varmblod til UVM på Zangersheide, hvor Partie Sejh blev bedste DV-hest i årgangen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hun er bare en super sportshest, og så vil hun gå fejlfrit, fortæller Christian.

Partie Sejh er efter Candy de Nantuel/ Untouchable og opdrættet Helle og John Søndergaard Nielsen, der solgte hende som føl til Jan List Christensen, Stutteri Lux, som lod hoppeføllet opvokse hos avlerparret, indtil hun var tre år.

Vi venter føl efter Candy de Nantuel igen i år, fortæller John Søndergaard Nielsen og fortsætter: – Det er en søster til Parties mor, der venter føl efter ham, og det ser ud til, at det franske blod passer rigtig godt på vores hopper. De har springlyst og masser af vilje.

Stævnets start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner