Hingstefremvisning på Blue Hors

16-11-2013 20:02

Britt Carlsen

Under Blue Hors Dressurfestival blev der også mulighed for at se flere af hingststationens hingste under rytter, møstret og logeret

På Blue Hors benyttede man muligheden for at fremvise flere af hingstestationens avlshingste for publikum. Interessen samlede sig bl.a. om de to nyindkøbte hingste fra kåringen i Verden: Blue Hors Farrel e. Fürstenball og Blue Hors St Schufro e. St. Moritz Junior.

20-årige Blue Hors Don Schufro underholdt publikum med at drive gæk med Karsten Petersen og han lignede absolut ikke en pensionist, da han piafferede på midterlinjen.

På Blue Hors har der været tradition for at invitere avlerne til juleafslutning med hingstefremvisning. De tidligere år har publikum stået tæt i opvisningshallen, så det var den rene luksus at alle fik en behagelig sideplads under hingstefremvisningen.

Har man ikke haft mulighed for at komme til Blue Hors i dag lørdag, så bliver hingstene fremvist igen i morgen i pausen mellem Bundgaard Byg finalen og Grand Prix kür-klassen med start omkring kl. 13.30.

Se startlister mv. her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen