Blue Hors Zack nyder sit otium

30-04-2024 17:42

Da Blue Hors Zack i marts modtog H.K.H Prinsesse Benediktes Pris ved hingstekåringen i Herning, blev han officielt pensioneret. Nu nyder han pensionist-livet med lidt let ridning og en masse foldtid

Ved Dansk Varmlods hingstekåring i Herning var der en helt speciel gæst ved lørdagens gallashow. Nanna Skodborg Merrald red 20-årige Blue Hors Zack ind i Jyske Bank Boxen til stående applaus og jubel, hvorefter Zack blev sadlet af, fik sit eget, flotte æresdækken på, og så overrakte H.K.H. Prinsesse Benedikte selv sin pris til Kjeld Kirk Kristiansen – mens Martin Klavsen trak Blue Hors Zack ud af hallen til stående applaus.

Copyright Ridehesten.com
Nanna rider stadig Zack for at holde ham i gang og ellers står der en masse nusning og foldtid på programmet. Foto: Blue Hors

Selvom den eftertragtede hingst har rundet de 20 år, er hans sadel ikke blevet lagt helt på hylden. Chefrytteren på Blue Hors, Nanna Skodborg Merrald, rider nemlig stadig staldens konge, som stadig har masser af energi.

Den ældre herre har dog ikke længere alle sine tænder, da hans fortænder er blevet fjernet. De var rigtig dårlige, men heldigvis er hans kindtænder stadig intakte, hvilket gør, at han kan spise normalt og ikke har nogen gener.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen