Har din hest en holdbarhedsdato?

19-04-2017 08:31

Hvordan får vi hesten til holde længere og undgå alle de dumme skader ved korrekt managering af hesten helt fra unghest. Det er noget af det, som du kan forvente svar på ved Vallensbæk Ridecenters arrangement onsdag den 26. april

Copyright Ridehesten.com
Hans Christian er uddannet dyrlæge og tilknyttet Hørsholm Hestepraksis. Derudover har han stor interesse indenfor ridesporten, hvor han er ud-dannet dressurdommer. Han er blandt andet 5*international dressurdommer.

Vallensbæk Ridecenter inviterer onsdag den 26. april 2017 kl. 19:00 til en spændende aften med Claus Toftgaard og dyrlæge Hans Christian Matthiesen, der vil byde på indlæg om og demonstration af:

  • Fra rå unghest til ridehest.
  • Samarbejdet mellem hest og rytter.
  • Samt praktiske øvelser som viser, hvordan rytteren kan styrke hesten, så holdbarheden forlænges.
  • Vise, at der kan være flere veje til at nå målet om forlænget holdbarhed.

I løbet af kurset vil der være mulighed for at stille spørgsmål og kommentere, det man ser. Er man interesseret i at vide mere om, hvordan man kan styrke sin hest og sig selv som rytter, kan man tilmelde sig foredraget HER.

Copyright Ridehesten.com
Claus Toftgaard er uddannet eksamineret træner, akupunktør og human- og hestefysioterapeut. Claus har speciale i behandling og træning af både hest og rytter.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen