HC Matthiesen ny formand for IDOC

02-02-2017 07:55

Under weekends world cup-stævne i Amsterdam blev der holdt generalforsamling i IDOC (International Dressage Officials Club), hvor danske Hans-Christian Matthiesen blev valgt som formand

Copyright Ridehesten.com
Hans-Christian Matthiesen.

Den femstjernede internationale dressurdommer Hans-Christian Matthiesen blev ved International Dressage Officials Clubs generalforsamling valgt til foreningens formand for en 4-årig periode. Den engelske dommer Stephen Clarke, der har været formand for foreningen de sidste 4 år, blev genvalgt til FEI Judge General.

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre Olivier Smeets, Natallia Rubashko, Janet Foy, Hans-Christian Matthiesen, Alison King, Jacques van Daele og Marian Cunningham, der udgør den nye IDOC's bestyrelse. Foto: Privat.

Info

The International Dressage Officials Club (IDOC) blev grundlagt i 1990 og har til sigte at fremme principperne om horsemanship, især for uddannelse af hestene i henhold til de grundlæggende regler for klassisk ridning; opretholdelsen af en uafhængig position af dressurdommere samt en uvildig udøvelse af dommeraktiviteter; og samarbejdet med internationale ridesportsorganisationer og andre foreninger vedrørende dressurbedømmelse.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen