– Han gav den bedste fornemmelse

05-06-2023 13:39

Annika Knudsen Lorentsen

I går red Marie Juul sig til en topplacering ved det internationale stævne i hollandske Kronenberg, hvor hun sammen med hesten Ikke 2 leverede en toppræstation

Copyright Ridehesten.com
Marie Juul og Ikke 2. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden var et par danske militaryryttere til start hos Peelbergen Equestrian Centre i Kronenberg, Holland, og i CCI3*-L lykkedes det Marie Juul at ride sig til en topplacering. 

Sammen med Ikke 2 e. Ibisco xx/ Landos sikrede hun sig en flot andenplads. Det gjorde hun med 35,5 strafpoint i dressur, med 0,8 fejl i terrænet og et enkelt nedslag på springbanen. I alt sluttede den danske ekvipage med 40,3 strafpoint. Sejren gik til tyske Lara de Liedekerke-Meier med 37,9 strafpoint. 

Copyright Ridehesten.com
Marie Juul og Ikke 2. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Ikke var frisk under hele stævnet. Han gav den bedste fornemmelse ude på terrænbanen, og havde stadig masser af energi til springningen søndag. De lange formater kræver god forberedelse, da det konditionsmæssigt og mentalt, er krævende for både hest og rytter, forklarer Marie og fortsætter: 

– Peelbergen er en krævende bane, så det er dejligt at få de gode runder og mærke, at det vi arbejder på derhjemme, virker ude til stævnerne. At få en andenplads med hjem var en fed belønning for vores hårde arbejde. 

Resultat fra klassen.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald