Glæd dig til gallashowet!

08-03-2019 09:20

Marie Helene Rigård Rohleder

En udsolgt Boxen danner i aften rammen om et forrygende gallashow til Dansk Varmblods Hingstekåring. Publikum kan allerede nu glæde sig til at opleve et skønt gensyn med de allerstørste danske ryttere gennem tiden samt høre sangeren Julie Berthelsen optræde

Copyright Ridehesten.com
Julie Berthelsen optrådte sammen med Dorothee Schneider på Seuzan til gallashowet i 2017. I år kommer Julie Berthelsen igen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så er det i aften, at det går løs!
Det er ikke uden grund, at gallashowet til Dansk Varmblods Hingstekåring hedder The Greatest Show. Fredag aften er det FERD Gallashow, som står på programmet i den totalt udsolgte Boxen.

Der er ingen tvivl om, at det bliver en oplevelse helt i særklasse for både showdeltagere, ryttere og publikum, når Jyske Bank Boxen fyldes med ikke mindre end 9400 tilskuere til gallashowet kl. 19.30 i aften.

Med sit 40-års jubilæum har Dansk Varmblods showudvalg haft en stor opgave med at sammensætte et forrygende gallashow. Det har krævet hårdt arbejde, men hele showudvalget har løftet opgaven i samlet flok, og de glæder sig til forhåbentlig at give publikum en uforglemmelig oplevelse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Showudvalget glæder sig især til et helt særligt showindslag, hvor publikum får lov til at opleve et historisk tilbageblik på et udvalg af de allerstørste danske ryttere og beridere gennem tiden – helt tilbage fra Dansk Varmblods start. Der kommer i alt syv af de helt store fra den danske ridesportshistorie, som alle sammen glæder sig til at ride med i gallashowet igen.

Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe har også tidligere på Ridehesten.com løftet sløret en smule for, hvad publikum kan glæde sig til i de to gallashows. Der vil blandt andet være mulighed for at se og høre den kendte sangerinde Julie Berthelsen synge ”This is me”, mens Blue Hors-rytteren Nanna Merrald rider den smukke avlshingst Blue Hors St. Schufro e. St. Moritz Junior/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Joachim Wahlers).

Læs mere og se flotte billeder og video fra gallashowet på Ridehesten.com i løbet af hele weekenden.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner