Fry og Glamourdale i en klasse for sig

21-05-2022 18:18

Ved det 5-stjernede CDIO i franske Compiègne har engelske Charlotte Fry og den hollandske avlshingst Glamourdale leveret endnu en pragtpræstation, der gør ekvipagen oplagt til topkampen ved VM

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Fry og Glamourdale i Hagen sidste år. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

For engelske Charlotte Fry, der rider for Van Olst Horses i Holland, står hendes hestevalgt til VM i Herning mellem to hingste af samme avlslinje, nemlig den 13-årige OL-deltager Everdale e. Lord Leatherdale/ Negro og den to år yngre og lidt mindre erfarne Glamourdale e. Lord Leatherdale/ Negro.

Glamourdale og  Charlotte Fry har det sidste halve år vist en meget opadgående formkurve, og de har de seneste måneder præsteret konstant i nærheden af 80% i Grand Prix. I franske Compiègne i dagens CDIO5* Grand Prix leverede ekvipagen i dag endnu en toppræstation tæt på 80%.

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Fry og Glamourdale i Hagen sidste år. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hverken Juliette Ramel, Patrik Kittel eller Isabell Werth kunne nå eller sågar komme i nærheden af Charlotte Fry, der med en score på 79,435% vandt helt suverænt på trods af en dyr fejl i anden galoppiroette.

Ekvipagens leverede et meget uforceret ridt med mange og store højdepunkter, der kan være med til at bidrage til spændingen ved VM i Herning i august måned i holdkonkurrencen såvel som individuelt. Det er endnu ikke afgjort, om Fry rider den mere erfarne Everdale eller den yngre Glamourdale, men med Glamourdales udvikling og aktuelle form ligner det en tur til Herning.

Se klassens resultat og stævnets start- og resultatlister. VIDEO AF RIDT PÅ RESULTATLISTE.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen