Flot afslutning på EM i ponydressur

03-08-2014 20:32

De tre danske piger Karoline Rohmann, Sandra Aagaard Hyrm og Sara Van Deurs Petersen havde i dag en flot afslutning på et imponerende lækkert arrangement ved EM i Irland

Copyright Ridehesten.com


De danske dressurryttere sluttede dagens kür som henholdsvis nummer 8, 10 og 12 i en anderledes kür end de var vant til, fortæller landstræner Jette Nevermann Torup. Guldet gik til tyske Semmieke Rothenberger, mens Phoebe Peters fra England vandt sølv og hollandske Lisanne Zoutendijk fik bronze.
Musikken strejkede 

”Det blev en noget anderledes kür end den normalt plejer at være. Sara nåede heldigvis at ride før musikken begyndte at drille, og Sandra måtte skridte i længere tid. Men det var ved rytteren før Karoline, at det gik galt. Hele tre gange blev Bethany-Rose Horobin sat i gang, hvor musikken ryger undervejs. Det påvirker selvfølgelig Karolines 
opvarmning,” fortæller Jette og fortsætter 

”Samtidig så piskede regnen ned, og det blæste så vi blev våde og kolde. Det hele endte med at konkurrencen blev rykket en halv time. Det var svært for både ryttere og arrangører, at få hele setuppet i gang igen, men det kom vi ,og sådan nogle ting sker desværre en gang i mellem”. 

Fine kür præstationer 

”Sara red først i dag, og Farbenfroh var lidt tændt i skridt, galop og i overgangene. Til gengæld havde de et godt travprogram. Karoline red efter alt musiksjoven, og hun red rigtig pænt og havde et flot travprogram. Desværre blev Adriano B lidt tændt i galoppen”. 

”Sandra fik presset Harlekin for hårdt i dag så han gik lidt over tempo. Det betød, at han går i hånden i galoppen. Endelig kan jeg sige, at de tre medaljetager red et flot program, og de vandt fortjent medaljerne”. 

”Alt i alt har pigerne opnået et flot resultat ved EM. De har klaret det godt, og vi glæder os alle til at komme hjem. Det har været et super setup, og nogle super forhold her i Irland. Alle banerne og opvarmningen har været virkelig gode. Det kan godt være, at der er langt herover, men der er ikke mange, der kan måle sig med det her arrangement”, slutter Jette.

Resultater

8. plads    Karoline Rohmann    Adriano B    73,78%
10. plads    Sandra Aagaard Hyrm    Der Harlekin B    72,85%
12. plads    Sara Van Deurs Petersen     Farbenfroh    72,28%
Guld    Semmieke Rothenberger (GER)    Deinhard B    79,98%
Sølv    Phoebe Peters (GBR)    Sl Lucci    78,70%
Bronze    Lisanne Zoutendijk (NED)    Champs of Class    77,85%

KIlde: DRF.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner