FEI fremmer hestesundhed

03-10-2017 10:16

En ny aftale mellem FEI og Boehringer Ingelheim skal i fremtiden være med til at fremme hestesundhed på verdensplan

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Boehringer Ingelheim, der er en global medicinalvirksomhed og verdens største sundhedsvirksomhed indenfor heste området, er gået sammen med FEI for at fremme hestesundhed og uddannelse.

Som en del af en treårig aftale, er Boehringer Ingelheim blevet FEI Equine Health Partner og FEI Campus Partner.

- Boehringer Ingelheim er en af verdens største medicinalvirksomheder med en mangeårig erfaring i hestesundhed, og er en af de få, der stadig er familieejet. Vi deler mange værdier og vil kunne trække på mere end 100 års ekspertise til gavn for den globale hestesport, der ønsker at passe bedst muligt på deres heste gennem oplysninger, som let kan tilgås via FEI Campus, fortæller FEIs kommercielle direktør Ralph Straus.

Nyheden fortsætter efter annoncen

FEI Campus, den succesfulde e-learning gateway, www.feicampus.org, er gratis at få adgang til, og er designet til at give alle heste-involverede mulighed for eksperthjælp, kurser og vejledning.

- Vi brænder for heste velfærd, og som nummer ét i denne branche, erkender vi den afgørende betydning af løbende uddannelse og vidensdeling. Ved at samarbejde med FEI kan vi dele ekspertise globalt gennem FEI Campus, og vi er overbeviste om, at dette vil være en enorm fordel for hestesundheden på verdensplan. FEI har arbejdet tæt sammen med vores hold for at finde den perfekte pasform til os i FEI Campus, og vi glæder os nu til at arbejde hånd i hånd for at give vigtige informationer til ryttere og hesteejere over hele verden, lyder det fra Dr. Erich Schöt, Boehringer Ingelheim.

/Eurodressage.com 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen