FEI lancerer hestevelfærdskampagne

12-10-2021 16:29

Annika Knudsen Lorentsen

Det internationale rideforbund FEI og Boehringer Ingenheim, som er den globale leder indenfor hestesundhed, har lanceret kampagnen #HealthforHorses, der har til formål at forbedre daglig pleje og velbefindende for heste, samt styrke sammenholdet mellem rytter og hest

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hestens velbefindende er kernen i #Healtforhorses, som er en kampagne, der er lavet af FEI og Boehringer Ingelheim i samarbejde. 

Kampagnen vil blive promoveret over seks uger på diverse platforme og ved hjælp af hashtagget #HealtforHorses vil der blive spredt viden omkring emner som håndtering af heste, rengøring og køling efter træning og hvordan man laver en god førstehjælpskasse til heste. 

– Vi er glade for at være i partnerskab med Boehringer Ingelheim, hvor vi sætter fokus på ikke kun vigtigheden i hestepleje, men også den terapeutiske værdi, som mange mennesker får ved daglig kontakt med heste, fortæller kommerciel direktør i FEI, Ralph Straus

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Ridning er ikke bare en sport, men også en livsstil, og den er unik på grund af det bånd, der skabes mellem hesten og mennesket. Disse forbindelser forstærkes gennem daglig pleje af hesten, og der er en voksende mængde forskning, der viser, at positive forhold mellem hest og menneske kan bringe iboende belønninger for både heste og mennesker. Hvis pandemisituationen har vist verden noget, er det, at vi skal værdsætte vores relationer, og det gælder også for vores forhold til hesten. 

– Denne kampagne handler om at gøre den viden og ekspertise, der findes indenfor vores respektive organisationer til nyttige ressourcer, tips og tricks om hestepleje til både professionelle, amatører og fritidsryttere rundt omkring i verden. 

Læs mere om kampagnen HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen