European Herning indgår aftale med sommerhusudlejer

16-02-2013 18:30

Britt Carlsen

Det ser ud til, at det kan blive vanskeligt at finde overnatningsmulighed i Herningområdet, når EM i springning, dressur og paradressur afvikles i august, men hvad med at kombinere EM-oplevelsen med en uge i et sommerhus?

Copyright Ridehesten.com

European-Herning og Novasol / Dansommer sommerhusudlejning har indgået et samarbejde, som betyder fordele for gæsterne ved EM i Herning til august. Nu er det muligt at kombinere EM-oplevelser med sommerferie i skønne sommerhuse

Herning ligger i behagelig afstand fra den jyske vestkyst med alle de oplevelser og muligheder det indebærer. Interessen for at opleve det tredobbelte europamesterskab i MCH Messecenter Herning til august er enorm, og arrangørerne vil gøre alt for at give publikum en fantastisk oplevelse med sport på verdensplan og et stort oplevelsesområde udenfor station.  På oplevelsesområdet vil der, foruden adgang til JYSK Arena, hvor bl.a. EM i para-dressur afvikles samt forskellige springkonkurrencer, også være mulighed for at komme i cirkus, da cirkus Benneweis slår deres kæmpestore telt op på området. Der er tivoli, madboder, mange stande med rideudstyr, scene til optræden og modeshows med meget mere.

På nuværende tidspunkt kan det være en udfordring at finde hotelværelser i Herning området, men hvad så med noget nytænkning? Kunne du ikke forestille dig at kombinere EM i Herning med et herligt sommerhusophold ved den naturskønne jyske vestkyst?

Novasol / Dansommer kan tilbyde sommerhusudlejning i dejlige sommerhuse tæt på Herning, og som Novasol / Dansommer kunder får man en gratis børnebillet til ECCO FEI European Championships oplevelsesområde, når man køber to voksenbilletter (giver ikke adgang til hovedstadion). En speciel pakkeløsning via Novasol betyder, at man fredag og/eller søndag for 200 kr. pr. billet vil kunne få adgang til både oplevelsesområdet, JYSK arena samt Cirkus Benneweis.

Se mere på Novasols hjemmeside her

Se mere på Dansommers hjemmeside her

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen