Andreas og Lars varmer op til VM

05-08-2022 16:35

Christine Krogh Frausing
Skribent

I denne weekend er VM-rytterne, Andreas Schou og Lars Bak Andersen til stævne i Pinneberg, Tyskland, hvor de varmer op til at skulle ride VM i Herning i næste uge (Video)

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Granate. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er en del danske ryttere draget til Pinneberg i Tyskland, hvor et internationalt springstævne afholdes. Heriblandt er de to VM-ryttere, Andreas Schou og Lars Bak Andersen. De har begge to heste til start i CSI4*, og i går red de en hest hver i 145 cm Grand Prix kvalifikationsklassen. 

Begge ryttere blev placeret, hvor Andreas lykkes med at få en 4. plads med hesten Granate e. Baltic VDL. Det gjorde han efter at have redet en fejlfri runde, i tiden 62,36 sekunder. Vinderen af klassen, Gudrun Patteet med Sea Cost Donna Z e. Diamant De Semilly/ C-Indoctro, red i tiden 61,46 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen og Carayuno. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard

Lars Bak Andersen blandede sig ligeledes i placeringerne, da han med Carayuno e. Carambole/ Matador Xx red en fejlfri tur i tiden 66,55 sekunder. Det gav dem en 12. plads i feltet med 61 ekvipager til start. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I aften skal de begge ride anden Grand Prix kvalifikation, som går i højden 150 cm. Her skal Andreas ride Independent (SWB), imens Lars skal ride Ethene. Derudover stiller Caroline Rehoff Pedersen ligeledes til start i klassen, med Chaccieny

Se start og resultatlister her.

 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing