Endnu en historisk EM-klasse

23-08-2013 16:10

Lige som holdkonkurrencerne i dressur og springning igår gik ind i historien med nervepirrende spændende finaler, så blev også den første individuelle medaljedyst i dressur skrevet ind i historiebøgerne som noget helt særligt. Grand Prix Special bød på utroligt højt sportsligt niveau og samtidig tre medaljevindere, som alle red fejl

Spændingen var to og niveauet var højt i sidste del af det individuelle dressurmesterskab i Grand Prix Special, hvor Patrik Kittel, Helen Langehanenberg, Charlotte Dujardin og Adelinde Cornelissen alle red forkert program.

På det efterfølgende pressemeddelelse blev der også fældet tårer. Bronzemedaljevinderen Adelinde Cornelissen brød grædende sammen, og det skulle vise sig, at hendes EM-medalje betød mere end noget havde forestillet sig. Hendes hest Parzival fik tidligere på sommeren en hjerteoperation.

- Denne medalje betyder mere om mig end nogen anden medalje, fortalte Adelinde grådkvalt.

Hun fortalte i øvrigt, at hun selv blev europamester i Rotterdam for to år siden efter et ridt, hvor hun red forkert i GPS-programet, og hun kunne nu se, at alle prøvede at gentage den succes, hvilket hun også selv forsøgte! Helen Langebanenberg gav udtryk for, at hun var taknemmelig for, at de andre var solidariske og red forkert lige som hende!

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen