Endnu en dobbeltsejr til Kasper

21-04-2014 07:58

Vinder af Silver Tour på Litas-Star og vinder af Gold Tour på Silver. Ja, søndag var en god dag for Kasper H. Hansen ved landsstævnet Stall Melby Easter Tour

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen og Silver.

Dagen startede med MB2** Pony Small Tour finale, com blev vundet af Mille Albinus Hjermitslev på Janika med nul fejl i omspringningen i tiden 30,23 sek.

Herefter fulgte Pony Big Tour finale, som var delt i to afdelinger og gik i MA2**. Første afdeling blev vundet af Trine Hjorth Nielsen på Felicia med nul fejl i omspringningen i tiden 45,79 sek., mens Karoline Vistesen Graversen på Bridgewater Opium sejrede i anden afdeling med en fejlfri omspringning i tiden 38,19 sek.

Norske Christine Gjerstad på Quinstano sejrede i MB1* Hest Bronze Tour finalen efter en fejlfri runde i tiden 69,16 sek.

I Heste Silver Tour finalen gik sejren til Kasper H. Hansen på Litas-Star med nul fejl i tiden 65,43 sek. Herefter fulgte Heste Gold Tour i S1*, som var dagens højdepunkt, og igen var Kasper H. Hansen i hurtigste fejlfri tid med nul fejl i omspringningen i tiden 36,80 sek. på hesten Silver.

Endelig sluttede dagen af med to unghestefinaler. Først gjaldt det de femårs heste i LA2**, som blev vundet af svenske Pontus Berndtsson på Cute S, som var fejlfri i tiden 86,69 sek. I 6-års finalen, som blev redet i MB2**, blev bedste ekvipage Michela B. Frederiksen på Serupgårds Corona med nul fejl i omspringningen i tiden 37,55 sek.

Se flere resultater HER.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen