Endnu en dansk finalist ved UVM

29-09-2012 08:34

Britt Carlsen

UVM Zangersheide | Ifølge proportionerne for UVM på Zangersheide går 30 heste i finalen i 6-års klassen, dette blev i aftes ændret til 40 og det gav plads til endnu en dansk finalist
Copyright Ridehesten.com
Karina Rie Truelsen og Conjurer er også klar til finalen ved UVM på Zangersheide og dermed har Dansk Varmblod en finalist i hver årgang. (Foto: Ridehesten)

Efter sammentælling af de optjente points fra første og anden kvalifikation lå Karina Rie Truelsen og Conjurer ikke til at nå finalen, men da antallet af finalister blev hævet til 40 gav Karinas samlede placering som nr. 38 adgang til finalen for 6-års heste. Karina havde redet en flot fejlfri første kvalifikation og i anden kvalifikation var hun og Conjurer fejlfri lige til den sidste forhindring som parret ramte. Dermed var håbet om en finaleplads slukket for Karinas vedkommende. Banen for de 6-årige heste var dog både lang og krævende i anden kvalifikation og det resulterede i mange fejl. Følgende danske ekvipager er dermed i finalen søndag: 5-års: Pure Heart e. Heartbeat opdrættet af Britta Nielsen og redet af spanske Manuel Fernandez Saro 6-års: Conjurer e. Coronado opdrættet af Annelise og Kurt Madsen og redet af Karina Rie Truelsen 7-års: Canon Ask e. Carson Ask opdrættet på Stutteri Ask og redet af Søren Møller Nielsen.

Links

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner