DRF med online anmeldelse

12-11-2007 07:17

Thomas Bisgaard

Dansk Ride Forbund kommer med et system til stævneanmeldelse og betaling on-line på internettet.

Der har længe været et ønske, og nu er det snart en realitet. Dansk Ride Forbund tester i øjeblikket et system til online anmeldelse og betaling på internettet. De stævnearrangerende klubber som vil benytte systemet kan gøre det gratis, mens rytterne betaler 15 kr. i gebyr pr. transaktion, hvilket typisk vil være en anmeldelse til et stævne som koster gebyret. Dansk Ride Forbunds Sportschef, Jens Erik Majlund præsenterede det nye system på det Stævnekoordinerende møde i Middelfart lørdag den 9. november, og de tilstedeværende udtrykte begejstring for at det endelig er på trapperne. For at kunne lave en anmeldelse online, kræver det selvfølgelig at rytteren har rytterlicens, og hesten et ID-nr. De data rytteren taster ind, kan så overføres direkte til DRF’s stævnesystem, så klubberne slipper for den manuelle indtastning af anmeldelserne. Kravet om licens og ID-nr. betyder, at systemet ikke kan bruges i forbindelse med klubstævner etc.

Læs også

Første dag med championater i Aalborg veloverstået

18-09-2021 15:37, af Christine Krogh Frausing

Sportsrideklubben Aalborg er denne weekend værter for en kvalifikation til Pavo og DRF's unghestechampionater i dressur. Dagen i dag har budt på 5-, 6-, og 7-års heste

Ikke for sent at melde til DRF’s VM-holdturnering

14-09-2021 11:37, af Christine Krogh Frausing

Hele 53 hold er indtil videre tilmeldt Agria og DRF’s holdturnering, hvor de 20 bedste hold mødes i finalen under VM i Herning 2022. Er jeres hold endnu ikke tilmeldt, så frygt ej! Som hold kan man hurtigt hente mange point hjem og dermed stadig have en chance for at komme med i finalen. Læs mere om turneringen og om hvordan I optjener point her

DRF talenthold havde en god oplevelse ved hold-DM

13-09-2021 06:29, af Annika Knudsen Lorentsen

Fire af rytterne, som er en del af talentprogrammet DRF SpringDanmark Talent havde stillet et hold til årets Agria DRF Mesterskab for ponyhold i springning, og selvom de ikke vandt, så havde holdet en god oplevelse og et hold med en god teamspirit

Online-auktion: Markedet må afgøre prisen

09-08-2019 16:55, af Thomas Bach Jensen

Den passionerede springhesteavler, Lene Ibsen, har truffet en af de største beslutninger i sit liv – hun har valgt at afvikle sit stutteri, og samtidig sætter hun avlshopper, føl og ungheste til salg på online-auktione hos Campen Auktioner 

Kataloger til DV's hoppekåringer

01-10-2013 10:05, af Thomas Bach Jensen
Avl|

Der er nu kataloger online til Dansk Varmblods hoppekåringer i oktober

Ingen høje hatte til fremtidige stævner

22-11-2020 07:04, af Merete Haahr

Ny regler for hovedbeklædning fik opmærksomhed under det første møde i FEI bestyrelsen, forud for weekendens online generalforsamling

Startlisterne til Herning er online

27-02-2015 11:49, af Thomas Bach Jensen

Hvilke hingste og sportsheste kommer til start i dressur- og springklasserne ved hingstekåringen i Herning? Allerede nu ligger der startlister for alle konkurrenceklasser online

Weekendens billeder online!

09-01-2012 21:12, af Maria Schacht
Flere fotografer fra Ridehesten var i weekenden ude at fotografere, og alle billederne er nu online.

Nisse sejrede i Christmas Show

15-12-2013 09:10, af Britt Carlsen

Julestemningen var i top i Vilhelmsborgs store opvisningshal der lørdag aften var fyldt til bristepunktet af et medlevende publikum. Og i den festligt julesmykkede ridehal fik julestemningen endnu en dimension da NISSE Lüneburg sejrede i Grand Prixen. Ridehestens server havde et nedbrud lørdag, derfor er nyhederne fra Christmas Show først online i dag søndag

Firkløverets Springakademi går online under corona

04-02-2021 15:18, af Annika Knudsen Lorentsen

Firkløverets Springakademi har valgt at være kreative under corona-nedlukningen, og derfor holder de online møder med deres ryttere, ligesom rytterne kan se frem til flere spændende online-lektioner, hvor de blandt andet får tips til fysisk træning

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Christine Krogh Frausing

Christine Krogh Frausing
Skribent
53 20 02 00
ckf@ridehesten.com

Skriv til os

Mest læste

Næsten alt udstyr stjålet hos Dressurstald Willum Thomsen

17-09-2021 13:01, af Annika Knudsen Lorentsen

I morges var det en realitet, at alle sadler og en stor mængde andet kvalitetsudstyr var blevet stjålet fra sadelrummene hos Rune Willum og Joachim Chr. Thomsen ved Hårlev på Sjælland. Det er ikke nemt at drive en stald uden udstyr og derfor håber de, at det er muligt at finde frem til noget af udstyret ved at dele historien her på ridehesten.com

Isabell Werth går på pension

14-09-2021 20:04, af Christine Krogh Frausing

Isabell Werth har nu offentliggjort hvornår hun har tænkt sig endegyldigt at hoppe ud af sadlen, til German Press Agency. Der er et par mål inden hendes pension, men tidspunktet er dog sat fast

Individuel EM-sølv i Kür til Dufour og Bohemian (video)

11-09-2021 17:14, af Kristine Ulsø Olsen

EM i dressur i Hagen: Det var ridning i absolut verdensklasse, som vi var vidne til under seniorenes kür-finale ved EM. Bohemian satte nærmest ikke en hov forkert til tonerne af les miserables, og dermed lykkedes det for Cathrine Dufour at opnå seniorkarrierens første individuelle sølvmedalje

Søgaards tophest Slæbækgård's Santino solgt til USA

17-09-2021 09:43, af Annika Knudsen Lorentsen

Efter 12 år som ejer af Slæbækgård's Santino, har Michael Søgaard solgt den velgående Dansk Varmblodshest, som han blandt andet har deltaget ved UVM på og blevet topplaceret ved DM med flere gange

To gange årets bedste dressurføl debuterer i MA

18-09-2021 06:32, af Thomas Bach Jensen

Ved Dansk Varmblods Eliteskue i 2012 hed årets dressurbetonede hoppeføl JJ Filippa, mens årets dressurbetonede hingsteføl var Tailormade Attraction. I dag skal de to debutere sammen i MA ved Kirstinelund Sportsrideklubs C-stævne

Avlshingsten Danone er her ikke mere

12-09-2021 11:37, af Annika Knudsen Lorentsen

Hannoveranerhingsten Danone er blev aflivet i går, da han var blevet diagnosticeret med en levertumor og derfor ikke stod til at redde. Hingsten er blandt andre far til Dante Weltino, der netop har gået OL og EM med svenske Therese Nilshagen

Politiet efterforsker sager om skamfering af heste

17-09-2021 12:16, af Annika Knudsen Lorentsen

Hele fem episoder har politiet kendskab til, hvor heste er blevet mishandlet på deres folde nord for Randers i området ved den lille by Mejlby. Politiet efterforsker nu sagen, hvor altså flere hesteejere har opdaget, at deres heste er blevet skåret med skarpe genstande

Werths Weihegold bliver snart pensioneret fra sporten

17-09-2021 11:02, af Annika Knudsen Lorentsen

Ejeren af Isabell Werths mesterskabshest Weihegold har bekræftet, at hoppen, som har et utal af sejre bag sig, bliver pensioneret enten i slutningen af dette år eller efter World Cup-finalen 2022

Samme gerningsmand bag mishandlingssagerne i Holbæk

17-09-2021 15:47, af Annika Knudsen Lorentsen

For nogle uger siden kom det frem, at politiet havde anholdt og sigtet en mand i sagen om mishandling af hesten Flo fra Holbæk Rideklub. Nu sigter politiet den samme mand i sagen om fjordhesten Carli, der blev mishandlet så groft, at den måtte aflives tilbage i 2020, også på Holbæk Rideklub. Det skriver Politiet i en pressemeddelelse

– Det bliver det største vi nogensinde har lavet

12-09-2021 10:14, af Annika Knudsen Lorentsen

Når Hjallerup Rideklub fra torsdag-søndag i den kommende uge inviterer til landsstævne, så bliver det et brag af et stævne, hvor arrangørerne har gjort noget ekstra ud af alt. Klasserne byder på alt fra 115 til 150 cm og så skal finalen i årets Agria DRF Mesterskab for klubhold i springning afgøres