Donnperignon bliver pensioneret

27-09-2018 11:05

Anna Kasprzak har valgt at pensionere Donnperignon, som har været hendes trofaste makker til stævner verden over siden 2012. Hans sidste tur i rampelyset bliver under showet lørdag aften til World Cup

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Donnperignon da de vandt DM i 2015

EM i Göteberg sidste år blev den sidste gang op ad midten for Anna Kasprzak og Donnperignon. Anna har nemlig valgt at pensionere hendes trofaste makker, som har fulgt hende igennem de sidste seks år. 

Ekvipagen har de sidste par år været en fast del af det danske landshold hvor de har repræsenteret Danmark ved seks internationale mesterskaber: OL i London i 2012, EM i Herning i 2013, VM i Frankrig i 2014, EM i Aachen i 2015, OL i Rio i 2016 og EM i Gøteborg i 2017. Desuden har de vundet Danmarksmesterskabet sammen i 2013 og 2015. 
- Pepes krop og humør har bedst af at blive holdt i gang, så så længe, han kan rides, bliver vi ved med at holde ham i gang. Han har heldigvis ingen skavanker, så han får lidt pensionistmotion og nogle gode skovture skriver Anna på hendes hjemmeside.

19-årige Pepes sidste tur i rampelyset bliver under showet lørdag aften til World Cup i Herning d. 20. oktober. Og selvom det er en afholdt makker, Anna nu pensionerer, så er hun også afklaret med, at Pepe har haft sin tid som konkurrencehest.
- Jeg har hele tiden sagt, at der ikke er nogle resultater, der skal bestemme, hvornår han ikke skal ride konkurrencer mere. Han har opfyldt alle krav, forventninger og ønsker - og mere til. Da vi købte ham, håbede jeg selvfølgelig, at han kunne lære mig en masse, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi skulle opnå så meget sammen. Han har været en fantastisk makker, og jeg skylder ham den bedste pension. 

Fremover vil det være den yngre generation af konkurrenceheste, som tæller Rock Star, Quarton, Romanova og Patrik, der skal køres i stilling til forhåbentlig mange flere internationale og nationale succeser på stævnebanerne.

Læs hele nyheden på Annas hjemmeside HER

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen