OL-veteraner fejrede fødselsdag med skovtur

16-05-2020 18:00

I anledning af sin 21-års fødselsdag i morgen har OL-deltageren Pepe alias Donnperignon i dag besøgt sin OL-kammerat Jo Jo Az på Julianelyst, hvor de to fik en god tur i naturen – og måske en snak om gamle OL-dage

Copyright Ridehesten.com
Jo Jo Az med Gitte Hansen og fødselsdagsbarnet Pepe med Jane Kallestrup. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anna Kasprzaks finskfødte Donnperignon e. Donnerhall/ Mozart er dobbelt OL-deltager,  dobbelt WEG-deltager, dobbelt World Cup-finalist såvel som dobbelt EM-deltager. Han er en berejst herre, og derfor var turen til Julianelyst vest for Horsens heller ingen sag, selv om han er fyldt 21 år, og det er han i morgen.

Pepe – som er Donnperignons kaldenavn – var på tur for at besøge sin gamle OL-makker,  Agnete Kirk Thinggaards ungarske vallak Jo Jo Az e. Ginus/ Justboy, der fyldte 17 år tidligere på foråret. Jo Jo er lige så berejst og erfaren, og lige som Pepe er også Jo Jo gået på pension fra det internationale konkurrenceliv.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det betyder dog ikke, at man ikke holder sig i god form, og Pepe var netop kommet for at ride en tur i skoven med Jo Jo, og det var lige fra afslappet skridt til frisk galop. Med sig havde de ikke Anna og Agnete – nej, de havde inviteret deres olympiske hestepassere med på tur, Jane Kallestrup og Gitte Hansen, der var sammen med de to – dengang lidt yngre – herrer ved OL 2016 i Rio. Der kom ovenstående dejlige billede ud af turen.

Fra Ridehesten skal der lyde et varmt tillykke til Pepe.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen