Dobbeltsejr til Strandby Hansen

29-08-2020 20:35

Den nybagte europamester i dressur for U25-ryttere, Anne-Mette Strandby Hansen, red to Helgstrand-hingste til 94% i kvalifikationen til PAVO & DRF's championat for 4-årige dressurheste på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Atterupgaards Barcelo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved Danish Derbys B-stævne på Vilhelmsborg er der i dag blevet afholdt kvalifikation til PAVO & DRF's dressurchampionat for 4-års heste, hvor intet mindre end 43 heste var til start. Grundet det heftige regnvejr tidligere på dagen blev 4-års kvalifikationen flyttet indendøre.

Anne-Mette Strandby Hansen fra Helgstrand Dressage var til start på de to avlshingste, Atterupgaards Barcelo e. Bon Coeur/ Caprimond (opdr. Kristine Munch Nielsen) og Vendome e. Veneno/ Fidertanz, der begge sluttede på den imponerende score af 94,00%. Sejren gik til den danskavlede Atterupgaards Barcelo, der scorede højest i både kapacitet og ridelighed.

Copyright Ridehesten.com
Vendome. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med 89,80% red Emma Ahlberg hingsten Ambjergs Delgadino e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Don Romantic (opdr. Malene Clausen) ind på tredjepladsen.

Der er nu to kvalifikationer tilbage i PAVO & DRF' championat for unge dressurheste, og de finder sted den 12. - 13. september i hhv. Sportsrideklubben Aalborg og Frederiksværk Rideklub. Dernæst gælder det mellemrunden, som afvikles den 19. - 20. september i Grindsted Rideklub, inden det store finalestævne i uge 41 på Blue Hors.

Resultat af klassen.

Copyright Ridehesten.com
Ambjergs Delgadino. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner