Det ønsker jeg til jul

02-12-2016 10:26

Den søde juletid sig nærmer. Ridehesten har spurgt en række kendte ryttere, hvordan de fejrer højtiden, og hvad de ønsker sig til jul. Måske kan du finde inspiration til din egen ønskeliste

Copyright Ridehesten.comDressurdommer Jesper Holst Hansen synes, det kunne være fedt at få en ridehal til jul! Han steger en gås på Weber-grillen juleaften - og juledagene helliger han familien, så der bliver sagt klart nej tak til dommerinvitationer.

 

Copyright Ridehesten.com Dressurrytter Anna Kasprzaks familieliv har været turbulent det sidste halve år - og så har hendes tophest Pepe fået en øjenoperation. Derfor lyder hendes første julegaveønske således: - At vi kan forblive sunde og raske i familien og stalden i de næste mange år. Og så ønsker hun sig også et sæt lækkert sengetøj. Anna passer stalden den 24. december, også om aftenen, og synes, det er rigtig hyggeligt at gå og hygge lidt om hestene, imens resten af familien tager sig af julemaden.

 

Copyright Ridehesten.comSpringrytter Jennifer Fogh Pedersen elsker at få personlige gaver - men er ikke god til det med julegaveønsker. Til gengæld er hendes mor supergod til at regne ud, hvad hun har brug for. Jennifer, der bor i Tyskland, elsker julen og fejrer den altid i Danmark. Hun fortæller, at  Hamburg er helt fantastisk i december med mange julemarkeder, så hun har også som tradition at tage ind til byen et par gange for at nyde den helt særlige julestemning og julehygge, inden hun drager på juleferie i Danmark.

 

Du kan læse meget mere i decemberudgaven af magasinet Ridehesten, hvor 18 kendte profiler fra hesteverdenen fortæller om deres personlige julegaveønsker og juletraditioner.

Læs også

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing