De unge ryttere 5'er ved Nations Cup Youth

23-04-2022 09:57

Christine Krogh Frausing
Skribent

I tjekkiske Zduchovice er junior og ungrytterne i denne uge til start ved Nations Cup Youth, hvor det for begge hold blev til en 5. plads

Copyright Ridehesten.com
Alberte Filuca Brünning Conradsen og Miss Hope. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I disse dage er junior og ungrytterne i tjekkiske Zduchovice, hvor de rider Nations Cup Youth. I går red de begge runder af Nations Cup Youth, hvor det for begge hold blev til en 5. plads. 

Blandt juniorrytterne var det, Alberte Filuca Brünning Conradsen, Caroline Knudsen, Caroline Sand Bugge og Leonora Løwe Skjold der var til start. Hele holdet sluttede samlet med 13 fejl i alt, hvor Alberte Filuca Brünning Conradsen var fejlfri i begge runder. Caroline Sand Bugge havde 4 fejl i første runde, og 5 fejl i anden, imens Caroline Knudsen havde 4 fejl i første runde og var fejlfri i anden. Det blev Ungarn, der med 0 fejl over de to runder, vandt Nations Cuppen for juniorryttere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt ungryttere var det Cecilie Kjær, Christian Svendgaard, Emilie Mosegaard Christiansen og Mette Askham Jensen der var til start. Hele holdet sluttede samlet med 37 fejl, hvoraf 33 af dem var fra første runde, og 4 var fra anden runde. 

Her var det Tjekkiet der med 4 fejl var bedst, og dermed løb med sejren.

Se start- og resultatlister her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen