De danske seniorer er på medaljekurs (video)

07-09-2021 16:02

EM i dressur i Hagen: Med to gode ridt fra Charlotte Heering og Nanna Skodborg Merrald, har Danmark lagt sig ind på foreløbig andenplads i seniorernes holdkonkurrence. Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein fortæller at hun er glad - men alt kan ske i morgen

Seniorernes holdkonkurrence er som vaneligt delt op over to dage og efter dagens 35 ryttere, er vi nu halvvejs gennem konkurrencen som afgøres i morgen. Som man kan læse om HER, havde dagens to danskere, Charlotte Heering og Nanna Skodborg Merrald, to gode ture hvor Nanna med Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/ Donnerschlag (opdr. Atterupgaard) endte som klassens nummer to med imponerende 75,07%.

Da man trækker den dårligste procent fra er det Nanna og Orthilias procent som i dag tæller i holdkonkurrencen og det betyder at Danmark faktisk har lagt sig ind på en foreløbig andenplads. Derved er de på medaljekurs inden det hele skal afgøres i morgen, når de resterende ryttere skal ride. Det er landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein rigtig godt tilfreds med, men som hun selv siger: Alle fire skal ride inden det afgøres! Hør hende fortælle mere i videoen herunder.

Den foreløbige stilling er følgende:

  1. England - 77.671%
  2. Danmark - 75.078%
  3. Tyskland - 74.985

Se alle start - og resultatlister HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen