Datoer fastlagt for klassifikation af pararyttere i 2022

03-03-2022 19:17

Christine Krogh Frausing
Skribent

Vil du klassificeres som pararytter, er der nu kommet tid og sted for klassifikationerne i 2022. De foregår henholdsvis i Jelling og Vallensbæk

Copyright Ridehesten.com
Stinna Tange og Horsebo Smarties. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride Forbund har netop offentliggjort datoer samt sted for paraklassifikationerne der skal finde sted i år, og der er i alt fire dage, hvor det er muligt at komme til klassifikation.

Første klassifikation den 9. og 10. april foregår på Klintholm Ridecenter i Jelling kl. 10-16, og sidste frist for tilmelding og indsendelse af diagnoseformular er 24. marts.

Anden klassifikation den 17. og 18. september foregår på Vallensbæk Rideakademi kl. 10-16, og sidste frist for tilmelding og indsendelse af diagnoseformuler er 1. september.

Tilmelding

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilmelding og indsendelse af diagnoseformular skal ske her.

Krav til klassifikation

For at blive klassificeret som pararytter skal du have et fysisk handicap, som giver en tydelig og målbar funktionsnedsættelse. Du skal have en specifik diagnose fra et hospital og/eller en speciallæge, og din egen læge skal desuden underskrive en diagnoseformular. Derudover skal du være fyldt 14 år, og din rideklub skal være medlem af Parasport Danmark.

Læs mere om klassifikation af pararyttere, og find også diagnoseformularen her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen