Danskerne godt fra start i Holland

03-08-2013 10:16

Det er allerede blevet til flere topplaceringer for de danske springryttere, der denne weekend er til start i hollandske Ommen - blandt andet to andenpladser til Andreas Schou

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Vivaldi K - her i Falsterbo tidligere i år.

Torsdag gik starten til det trestjernede CSI-stævne i Ommen, Holland og fredag gjorde de danske deltagere sig allerede særdeles godt bemærket med indtil flere placeringer helt fremme.

I fredagens første klasse, CSIYH (130/135 cm), sprang Søren Pedersen sig til en tredjeplads på Tailormade Confidence, da de var fejlfrie i tiden 24,20 sek.

Den trestjernede CSI-klasse (140 cm) bød på hele fire danske placeringer, startende med Andreas Schou og Quimono de la Roque helt i front på en flot andenplads med nul fejl i tiden 29,34 sek. På femtepladsen kom Søren Pedersen på Tailormade Cavetta med nul fejl i tiden 31,05 sek., mens sjettepladsen blev indtaget af tyske Tim Hoster på den kårede DV-hingst Lertevang’s Colier e. Carano/Linaro (opdr. Peter Jensen Hansen) med nul fejl i tiden 31,26 sek. Endelig blev det også til en 16. plads til Thomas Velin på Godsend du Reverdy med nul fejl i tiden 34,47 sek.

Thomas Sandgaard og Qualitive kom fejlfrit gennem den trestjernede CSI-klasse (130 cm) i tiden 41,44 sek., hvilket rakte til en femteplads.

Endelig i fredagens sidste klasse, CSI*** (150 cm) sprang Andreas Schou og Vivaldi K sig helt op på en andenplads, bare 0,08 sek. fra førstepladsen med nul fejl i tiden 33,79 sek.

Fredagens resultater borger godt for en fortsat spændende stævne for de danske ryttere, som igen er i ilden i dag.

Se flere resultater her.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen