Danske placeringer i Opglabbeek

15-04-2017 12:25

De danske springryttere ligger ikke på den lade side ved CSI-stævnet i Opglabbeek, Belgien, hvor det allerede er blevet til adskillige placeringer

Kaisa Aino Moos og Dobbel Dream, der her ses ved indendørs DM i springning 2017 på Vilhelmsborg
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske ryttere har været på banen ved det internationale CSI-stævne i Opglabbeek i Belgien.

I torsdagens CSI2* ( 130cm) var Sofie Halling absolut bedste dansker, der sammen med hesten Jo's Queridos i tiden 31.67 sekunder. De blev fulgt op af endnu en dansker nemlig Kaisa Aino Moos og vallakken Dobbel Dream e. Kashmir Van Het Schuttershof/ Corlando med 35.06 sekunder, der resulterede i en flot trejdeplads.

Christian Jansen var ligeledes på banen torsdag sammen med hesten Casandra e. Casir Ask/ A'Khan Z( opdr. Christian Jansen). Ekvipagen red en CSI1* (120 cm), hvor det blev til en trejdeplads med nul fejl i tiden 32,99 sekunder.

De danske ryttere ligger ikke på den lade side, for igen fredag var de klar igen, hvor det blev til flotte placeringer både til Sofie Halling, Kaisa Aino Moos og Christian Jansen.

I CSI2*(135cm) tog Kaisa Aino Moos en tredjeplads sammen med Dobbel Dream e.Kashmir Van Het Schuttershof/ Corlando, ekvipagen red to nul runder i tiden 34.65 sekunder. Sofie Halling og Jo's Queridos red ind lige efter på en fjerdeplads i tiden 36,51 sekunder.

Mens Christian Jansen i fredagens CSI2*( 140cm) blev nr. 5 med DV-hoppen Madea e. Heartbeat/Racot ( opdr. Herluf Christensen), der red nul fejl i tiden 72,12 sekunder.