Danske ekvipager finaleklar i Falsterbo (video)

15-07-2021 20:54

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har tre danske ekvipager sikret sig en plads i finalen for 5-års heste ved Falsterbo Horse Show, efter flotte runder i de to indledende klasser. Flere 7-års heste er ligeledes godt på vej mod finalen

Copyright Ridehesten.com
Bjarne Mark Jensen og Rådbjergs Bahia. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

En lille flok danske ekvipager har taget turen til det svenske for at ride ved det prestigefyldte stævne, Falsterbo Horse Show, og i dag har to danske ekvipager haft stor succes i 5-års klassen. 

Her var mange virkelig gode 5-års heste samlet for at ride om en plads i finalen, som afvikles på lørdag. Kvalifikationerne er afviklet over to runder, og i alt er der plads til 20 ekvipager i finalen. 

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde og Evolution Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Det lykkedes for Karen Møller Rohde med Evolution Ask e. Zirocco Blue/Tannenhofs Cheebook (opdr. Linus Camitz) at ride en finaleplads i hus, efter to fejlfrie runder. Se Karen og Evolution Ask i aktion i videoen nedenfor.

Det samme lykkedes for Linnea Ericsson-Carey med Elvis Uno VHR Z e. Elvis ter Putte/Numero Uno, som også har redet fejlfrit i begge de indledende runder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Katrine Højholt lykkedes ligeledes med at ride Syvhøjegårds Footloose e. Balou/Royal Z II (opdr. Stutteri Syvhøjegård) at ride sig ind i finalen, efter en runde med ét tidsfejl og en runde med nul fejl. 

Se resultatet af 5-års klassen HER.

Copyright Ridehesten.com
Katrine Højholt med Syvhøjegårds Footloose. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

I 6-års klassen var der ligeledes danskere til start, men heldet var ikke helt med de danske ekvipager, og derfor er der ingen danskere videre til søndagens 6-års finale. Hos 7-års hestene derimod, er der stadig håb. De har nemlig gået deres første runde i dag, og her red både Nicolas Pedersen med Tailormade Chalou Sem e. Chaloubet/Stardust, Linnea Ericsson-Carey med Con Vados e. Connor/Chacco Blue og Bjarne Mark Jensen med Rådbjergs Bahia e. Baloubet du Rouet/Coronado II fejlfrit. 

7-års hestene skal gå deres anden runde i morgen. 

Se alle start- og resultatlister HER.

Copyright Ridehesten.com
Bjarne Mark Jensen og Rådbjergs Bahia. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner