Daniel og Zack vinder World Cup kvalifikationen (opdateret)

16-03-2019 18:06

En helt fantastisk præstation fra Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack, der netop har vundet den tiende og sidste World Cup kvalifikation

Copyright Ridehesten.com

Finalepladsen er sikret. Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack kan godt pakke til World Cup finalen i  Göteborg.

Med hele Blue Hors temaet på sidelinjen dansede Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack e. Rousseau/Jazz  sig mod stjernerne. Endnu engang leverede ekvipagen en helt fantastisk præstation, og dommerne var intet mindre end imponerede, da de belønnede ekvipagen med 84,890 %.

Det var en særdeles glad og meget stolt Daniel, der smilede og jublede på vej ud af banen. Og det var der bestemt også al mulig grund til. Ekvipagen slog nemlig både Isabell Werth med verdensranglistens nummer tre, vallakken Emilio og Helen Langehanenberg på Damsey af sejrsskamlen.

Isabel Werth og Emilio e. Ehrenpreis/Cacir Aa opnåede 82,930 % og måtte i dag nøjes med tredjepladsen efter et par uenigheder, mens Helen Langehanenberg og hingsten Damsey e. Dressage Royal/Ritual lå lige i hælene på Daniel og Zack med 84,875 %.

–Jeg er bare så stolt og glad. Det meste gik op i en højere enhed og så er det bare fedt at kende mine heste så godt nu.Vi ser frem til at repræsentere dk til endnu en wc finale, fortæller Daniel Bachmann Andersen til Ridehesten.com.


Don Olymbrio var også fantastisk
Daniel Bachmann Andersen fik for alvor slået sit navn fast med syvtommersøm, for ikke nok med en sejr i World Cup Kvalifikationen, så var han tidligere på dagen på banen med Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/ Olympic Ferro. I går vandt ekvipagen stort over Isabell Werth, og det gjorde de selvfølgelig også i dag.

Ekvipagen viste flotte takter på dressurbanen, hvor de opnåede hele 84,195 % i kür. Isabell Werth og den ellers garvede vallak Don Johnson e. Don Frederico/Warkant havde ikke en chance, og de måtte i dag henvises til andenpladsen med 80,695 %.

Se alle resultaterne HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen