Cathrine Laudrup-Dufour er uovervindelig

13-07-2024 19:16

Cathrine Laudrup-Dufour har haft et særdeles succesfuldt stævne i Falsterbo denne uge. Inden hun her til aften red på banen i 3* Grand Prix Kür, havde hun nemlig allerede vundet tre gange. Nu har hun så gjort det igen

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour og hele teamet. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Danmarks dressurdronning, Cathrine Laudrup-Dufour, er ikke til at skyde igennem disse dage. Først en plads på det danske OL-hold i Paris senere på sommeren, og herefter fire ud af fire sejre til det prestigefyldte Falsterbo Horseshow. Juli må siges at have været en god måned for Cathrine og hele teamet hos Laudrup-Dufour. 

I torsdags sikrede Cathrine sig, udover en finaleplads, en sejr på hoppen Zimillione Pt2 e. Gammelenggards Zappa/ Fürst Nymphenburg I i 7-års semifinalen, fredag sejrede hun på Vividus Qre e. Zaladin MI/Don Charly i 3* Grand Prix, tidligere i dag tog hun endnu en sejr på Zimillione, denne gang i 7-års finalen og nu har hun gjort det igen. Endnu en sejr er her til aften gået til Cathrine Laudrup-Dufour og Vividus Qre efter deres exceptionelle ridt i 3* Grand Prix Kür

Med hele 77,630% trodsede Cathrine og Vividus Qre uvejret i det svenske og red sig ind på en suverænt førsteplads. Vividus Qre er ejet af LDZ Equestrian, som er det nyetablerede selskab, der danner rammen om familien Zinglersens samarbejde med Laudrup-Dufour parret, ligesom hoppen Zimillione også er. Netop dette samarbejde, er Cathrine utrolig taknemmelig for, fortalte hun til Ridehesten efter gårsdagens sejr med Vividus Qre: – Jeg er så glad for at have ham sammen med familien Zinglersen, jeg nyder det bare hver dag. 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour i sadlen på Vividus Qre med groom Lars Seefeld ved deres side. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Andenpladsen gik til tyske Helen Langehanenberg og hoppen Schoene Scarlett Frh e. Scolari 4/ Londonderry, der efter deres kür blev belønnet med 73,670%, stærkt efterfulgt af tredjepladsen, der gik til landskvinden Carina Scholz i sadlen på Soiree D' Amour Old e. San Amour I/ Latimer 2. Parret lå lige i hælene på Helen, men med små marginaler måtte parret se sig tilfreds med tredjepladsen, da de efter deres ridt blev belønnet med 73,585%. 

Copyright Ridehesten.com
Andenpladsen gik til tyske Helen Langehanenberg og hoppen Schoene Scarlett Frh. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Se klassens resultatliste her. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen