Bigwood og Orthilia i Grand Prix-sejr

12-09-2014 08:41

Engelske Fiona Bigwood erhvervede sig sidste efterår den danske hoppe Atterupgaards Orthilia og har nu debuteret i Grand Prix med sejr til følge

Copyright Ridehesten.com
Atterupgaards Orthilia, mens hun blev redet af Cathrine Dufour

Fiona Bigwood og Atterupgaards Orthilia har brugt vinteren til at komme ind på livet af hinanden for at blive klar til sommerens store stævner. Desværre havde Fiona i april måned et meget uheldigt fald fra hest under opvarmningen til et dressurstævne og pådrog sig en meget kraft hjernerystelser, der bl.a. har medført synsforstyrrelser, som hun endnu ikke er kommet sig helt over.

Ikke desto mindre er Fiona, der i mellemtiden er blevet gift med sin danske partner Anders Dahl, nu tilbage i sadlen og har trods fortsatte synsforstyrrelser været til stævnestart på sin danske hoppe, den oldenburger-registrerede Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/Donnerschlag, opdrættet af Atterupgaard. Ekvipage opnåede intet mindre end 75,64%.

- Det er mit første stævne siden uheldet i april, og jeg kan endnu ikke se ordentligt, men Orthilia giver mig så meget lyst til at ride. Hun er noget helt særligt, skrev Fiona Bigwood i aftes på Facebook.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen