Fiona Bigwood med kraftig hjernerystelse

29-04-2014 10:11

Den britiske dressurrytter Fiona Bigwood faldt af sin Grand Prix-hest under opvarmningen ved et stævne i lørdags og pådrog sig en kraftig hjernerystelse

Copyright Ridehesten.com
Fiona Bigwood.

Ved dressurstævnet i Keysoe, England, have den internationale dressurrytter Fiona Bigwood en alvorligt uheld på opvarmningsbanen, hvor hun faldt af sin Grand Prix-hest Sir Donato og slog hovedet. Hun blev omgående kørt til Bedford Hospital for nærmere undersøgelse og blev udskrevet senere samme dag. Hendes danske mand, den internationale dressurrytter Anders Dahl, bemærkede en forværrelse af situatonen og fik Fiona indlagt på Brighton Hospital.

- Skallen i Fionas ridehjelm er flækket, og det er en skræmmende tanke at forestille sig situationen, hvis ikke hun havde ridehjelm på, fortæller Anders og tilføjer, at Sir Donato er en af Fionas mest rolige heste, så det var simpelthen bare et hændeligt uheld. Fiona, der er mor til tre, bliver udskrevet i dag, men kommer ikke som planlagt til det internationale dressurstævne i Saumur, hvor hun skulle have startet Sir Donato i weekenden, skriver Horse & Hound.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen