Åbent for online bud til auktionen

31-08-2023 17:02

Britt Carlsen

Avl

Torsdag kl. 17.00 blev der åbnet for online bud til Dansk Varmblods Elitefølauktion – har du husket at registrere dig, så du kan byde med?

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblod har samlet en kollektion på 57 håndplukkede føl af fremragende spring- og dressurafstamning. Det er føl, hvor hoppestammerne har resultater i avl og sport, og flere af føllene er også med i kampen om at blive ”Årets Føl” i Dansk Varmblod.

Elitefølauktionen præsenteret af Dansk Hesteforsikring finder sted på Vilhelmsborg lørdag den 2. september fra kl. 19.00. Forinden er der avlermiddag (husk at købe en spisebillet på varmblod.dk) dørene åbner kl. 17.00, og når man har stillet sulten er auktionarius Casper Cassøe Krüth klar til at svinge hammeren over de udbudte føl.

Du kan se hele den flotte kollektion på www.varmblodauktion.dk – her er der fotos og video af føllene, samt en beskrivelse, afstamning og bemærkninger fra dyrlægens kliniske undersøgelse af føllet.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com

Følg med hjemmefra eller fra opvisingshallen

Der er flere måder, hvorpå du kan byde på føllene. Det er naturligvis gratis at komme ind i opvisningshallen på Vilhelmsborg og følge auktionen live fra tilskuerpladserne.

Har man på forhånd besluttet sig for at forsøge at få hammerslag på et føl, kan man tage kontakt til Auktionsudvalget på auktion@varmblod.dk der bliver nogle særlige VIP-pladser, borde på ridebanen tæt ved ringside, hvorfra man har et godt udsyn til de udbudte føl.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kan man ikke være tilstede i hallen, kan man byde online eller telefonisk og følge auktionen på www.clipmyhorse.tv

Vælger man at byde via telefonen, så får du kontakt med en af medlemmerne af Auktionsudvalget, som byder på dine vegne.

Hvis du vil byde online skal du registrere dig som byder på Elitefølauktionen. Det gør du ved at udfylde online formularen som du finder på hjemmesiden via linket i øverste højre hjørne, hvor der står ”Tilmeld” – du kan tilgå formularen via linket HER

Når din konto er godkendt, modtager du en e-mail, og du er klar til at byde online!

Torsdag den 31. august kl. 17.00 gik auktionen online, og dermed er der åben for bud.

Har du spørgsmål til kollektionen, til afviklingen eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Louise Ringsbo på tlf. +45 6167 9493

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen