35. P.S.I. Auktion

16-11-2014 08:06

Søndag den 7. december slås dørene op for den 35. P.S.I. Auktion i Ankum, og der er allerede håndplukket 50 talentfulde unge heste til de potentielle købere

WEG i Normandiet demonstrerede i hvilken grag hestesporten har udviklet sig, med mange nye nationer repræsenteret på internationalt topniveau. Ved WEG konkurrerede 100 Grand Prix-ryttere fra 32 nationer alene i dressur, og der var imponerende 153 ryttere fra 53 nationer med i springing. For at følge trenden, forbliver P.S.I. engagerede i at udvælge de bedste unge dresser- og springheste, samt at “placere dem i de rette hænder”.

Disse ryttere har behov for talentfulde ungheste til fremtiden, hvorfor P.S.I.’s heste er særligt udvalgt og omhyggeligt håndteret helt fra start. “Succes lavet af P.S.I.” er visionen og missionen for Ullrich Kasselmann og Paul Schockemöhle, to ægte hestemennesker, som legemliggør hestesport på international topniveau. Deres kollektion til den 35. P.S.I. Auktion den 7. december i Ankum inkluderer allerede 50 håndplukkede og talentfulde unge heste til potentielle købere fra hele verden.

Middelmådighed er et ord, der ikke eksisterer i Paul Schockemöhle og Ullrich Kasselmanns ordforråd, og P.S.I. Auktionen leverer en omfattende service, som kunderne ikke vil kunne finde andre steder. Det starter med en udvælgelse af hestene af to eksperter, som ved præcis, hvad de leder efter. – Hovedparten af auktionskollektionerne er heste, som vi entan selv har avlet eller købt som føl, fortæller Paul Schockemöhle; - Det betyder, at vi kan starte et målrettet træningsprogram fra dag ét af deres karriere under sadel, hvilket hjælper os til at sikre de bedste kvalitetsstandarder, Paul Schockemöhles Lewitz Stutteri er en unik kilde af unge talenter, komplementeret af familien Kasselmanns avlsprogram på Osthoff Stutteri. Alle P.S.I. heste har et eksemplarisk CV takket være to årtiers erfaringer og know-how, plus erfarne grooms, ryttere og hestepassere.

Stil, kvalitet og hjemmeavlede heste, professional ekspertise og førsteklasses kontakter er grundpillerne I P.S.I. Auktionerne, plus en excellent eftersalgsservice, som inkluderer organisering af hestens transport, uanset hvor i verden, forsikring på hele købsprisen, omfattende dyrlægedokumentation og, hvis ønsket, efterkøbs-træning af hest og rytter. – Vores kunders success er vores motivation, fortæller Ulli Kasselmann I forbindelse med forklaringen af de principper, som P.S.I. Auktionen er baseret på.

Se mere HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen