3 x Toftehøj-heste

11-03-2011 10:57
Dansk Varmblodsavler Berit Jensen, Stutteri Toftehøj, har tre deltagende springheste ved dette års hingstekåring
Copyright Ridehesten.com
Sidste års vinder af Unghestechampionatet, Toftehøjs Credeau, er i år tilbage med Camilla Enemark i sadlen. Den har en bror og nevø fra samme avler med i Unghestechampionatet i år. (Foto: Ridehesten.com).

Sidste år blev Unghestechampionatet i springning vundet af Toftehøjs Credeau e. Crelido/Diamant (opdr. Berit og Jens Jensen) redet af Camilla Enemark. Hesten blev solgt på Forårsauktionen og ejes nu af Kristin Andresen og Katrinelund. I år deltager han i konkurrenceklasserne med Camilla Enemark i sadlen. Berit Jensen fra Stutteri Toftehøj har yderligere to opdræt med til Herning i år. Det drejer sig om to deltagere i Unghestechampionatet i springning, der begge er tæt beslægtede med Toftehøjs Credeau. Toftehøjs Quick er efter Bøgegårdens Quattro og sølvmedaljehoppen Toftehøjs Cre’Diva, som er helsøster til Toftehøjs Credeau. Quick ejes og rides af Kirstin Skjoldshøj. Desuden drejer det sig om Toftehøjs Carat e. Coronet Ask og elitehoppen Ditte, der også er mor til sidste års vinder Credeau! Carat ejes af Elun Olsen og rides af Michala Johansen. Det er en enestående avlerpræstation af Berit Jensen, Herlufmagle, og hoppen Ditte, der er mor eller mormor til disse tre talentfulde springheste.

I magasinet Ridehestens aprilnummer på mere end 300 sider kan man læse alt om kåringen, konkurrencerne, aftenforestillingerne og de mange særlige priser.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen