Zonik og Edward Gal på international kurs

03-06-2017 13:30

DV-hingsten Zonik har i år debuteret i Grand Prix med sin hollandske rytter Edward Gal, og i weekenden har ekvipagen domineret CDI4* Grand Prix-turen i hollandske Roosendaal

Copyright Ridehesten.com
Zonik og Edward Gal fra Glock Performance Horses' faceboook-opdatering.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det firestjernede internationale dressurstævne Den Goubergh i Roosendaal har hollandske Edward Gal og den 9-årige avlshingst Glock's Zonik e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov (opdr. Linette Jæger) været suveræne i deres første internationale Grand Prix-start.

I CDI4* Grand Prix vandt ekvipagen med 75,780% og gentog deres suverænitet i CDI4* Grand Prix Special med et resultat på 76,33%, der sikrede dem sejren.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Zonik, der har samme opdrætter som Sezuan, var tidligere ejet af Helgstrand Dressage og var præmiehingst i Dansk Varmblod som 3-års og bedækkede sin første sæson hos Paul Schockemöhle. Efter at have domineret det danske 4-års championat blev hingsten solgt til Glocks Performance Horses og blev redet af Hans Peter Minderhoud ved UVM i Verden som 5-års. Den helt rigtige kombination opstod med Glock-rytteren Edward Gal, der sidste år blev hollandsk lilletursmester med Zonik.

Se resultateterne HER.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev