World Cup-finalerne afholdes i Riyadh

28-01-2024 16:09

World Cup-finalen i dressur og springning nærmer sig, og dette år afholdes finalen i Riyadh i Saudi-Arabien

Copyright Ridehesten.com
Forsvarende World Cup-vinder i dressur: Jessica von Bredow-Werndl og TSF Dalera. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

For første gang i historien af FEI World Cup vil der i 2024 blive afholdt en finale i Mellemøsten, nærmere bestemt i Saudi-Arabiens hovedstad, Riyadh. Her finder både finalen i World Cup springning og dressur sted. 

I 2023 fandt World Cup-finalerne i dressur og springning sted i Omaha, USA, mens Leipzig, Tyskland i 2022 var vært for World Cup-finalerne i de fire discipliner: springning, dressur, kørsel og voltigering. 

Finalerne i Riyadh finder sted fra d. 16. til d. 22. april, hvor dressur- og springeliten samles til den store begivenhed i Riyadh International Convention & Exhibition Center. EN GARDE Marketing har fra begyndelsen været involveret som europæisk samarbejdspartner i etablering og planlægningen af World Cup-finalerne i Riyadh. Om begivenheden skriver EN GARDE:

– Intet bliver sparet i det imponerende og topmoderne Riyadh International Convention & Exhibition Center for at skabe de bedste betingelser for ryttere og heste og for at fejre FEI World Cup-finalerne, der vil gå over i historien inden for hestesporten. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dette års World Cup-finale i voltigering fandt sted i Basel i Schweiz i januar, og finalen i kørsel finder sted i Bordeaux Frankrig fra d. 1.-4. februar 2024, hvor det også fandt sted i 2023. 

Den forsvarende World Cup-vinder i dressur er tyske Jessica von Brewdow-Werndl med TSF Dalera, og i springning er den forsvarende vinder svenske Henrik von Eckermann med King Edward. 

Copyright Ridehesten.com
Forsvarende World Cup-vinder i springning: Henrik von Eckermann og King Edward. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Kilde: EN GARDE, FEI

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen