Vi tager afstand

05-10-2024 16:52

Jørgen Bak Rasmussen

I går bragte vi nyheden om Andreas Helgstrands forlængede karantæne. En dom, der netop var blevet afsagt i Dansk Ride Forbunds appeludvalg. Vi har set os nødsaget til at fjerne opslaget med nyheden på Facebook, fordi vi ikke vil bakke op om den måde, der blev kommenteret på den

Copyright Ridehesten.com
Jørgen Bak Rasmussen. Foto: Ridehesten.com/Louise Trabjerg

Vi har tidligere gjort det tydeligt, at kan tonen ikke holdes ordentlig i kommentarsporene på vores delte nyheder på Facebook, så lukker eller fjerner vi dem, da vi ikke mener, at folk skal kunne hænges så voldsomt ud online. Det har ikke noget at gøre med, at vi tager parti.

Nyheden var blevet fjernet fra hjemmesiden også, og det var selvfølgelig en fejl. Den er nu aktiv online igen.

Vi håber, dette kan fungere som en påmindelse om at holde en god tone. Vi ser meget gerne, at folk deler og kommenterer vores nyheder, så længe det foregår på en sober og konstruktiv måde.

Vi hos Ridehesten går op i det faglige og er et medie, som dækker alt, hvad der sker i hesteverdenen på både godt og ondt. Vi sætter en dyd i at skildre virkeligheden og at gøre det sagligt og faktuelt, hvor vi alene viderebringer, hvad der er sket i bestemte sager.

Vi var helst foruden at skrive denne slags nyheder, for det er virkelig en trist tid, vi er inde i, hvor vi ødelægger os selv indefra. Derfor vil vi også opfordre til – som nævnt i en tidligere nyhed – at fokusere på det positive. Vi bringer meget gerne de gode, positive historier om alt i og omkring hesten.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner