Vi har fået skrevet noget forkert

03-04-2024 11:56

Trine Askjær-Jørgensen

BERIGTIGELSE: I magasinet Ridehesten marts 2024 har vi i en artikel om medicinhåndtering fået skrevet noget, der ikke var korrekt. Læs her, hvad det korrekte er

Copyright Ridehesten.com
Det er i denne artikel i magasinet Ridehesten marts 2024, vi har fået lavet en fejl.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I det nyeste magasinet Ridehesten marts 2024 bragte vi i samarbejde med Horsedoc Hestehospital og dyrlæge Peter Hjuler en artikel om medicinhåndtering. I den har vi desværre fået skrevet noget, der ikke var korrekt.

På side 64 i magasinet står der i et citat: "Flytter en ikke-udelukket hest ind ved udelukkede hest, skal deres foder også registreres", og i brødteksten under står der: "Desuden påvirker tilflytningen af en ikke-udelukket hest alle de andre heste og -ejere/-passere på opstaldningsstedet – også selvom disse heste er udelukket fra konsum”.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er IKKE korrekt, og vi gør det derfor tydeligt her, hvad det korrekte er: 

Reglerne omfatter nemlig IKKE heste, der ER udelukket fra konsum, mens heste, der ikke er udelukket fra konsum, skal overholde reglerne i foderhygiejneforordningen.

Hesteejere med heste, der er udelukket fra konsum behøver altså IKKE at overholde foderhygiejneforordningens regelsæt om registrering, selvom de er opstaldet sammen med heste, der ikke er udelukket fra konsum.

Copyright Ridehesten.com
Fejlen frem går af citatet og brødteksten her på side 64 i magasinet.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen