Utrolig tæt topkamp i 7-års finalen

16-10-2022 12:57

I finalen for 7-års ved Pavo og Dansk Rideforbunds championater for unge heste i dressur på Blue Hors blev det i dag et uhyre tæt opgør mellem vallakken Everian L og hingsten Highfive Fuglsang

Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i finalen for 7-års ved Pavo og Dansk Rideforbunds championater for unge heste i dressur bestod dommerpanelet af Lene Ejby Christensen, Jesper Holst Hansen og Bjarne Nielsen, og igen stod Bjarne Nielsen for fornem formidling af bedømmelserne.

Det blev for Anna Kasprzak og DV-hesten Everian L e. Everdale/ Hochadel (opdr. Karsten Bundgaard) endnu en sejr og denne gang i meget tæt kamp med den næstplacerede. Everian L viste en flot løsgjort, smidig og taktfast skridt, der blev belønnet med 9,3. Med et 9-tal for ridelighed og 8,8 for både galop og kapacitet kom dommernes samlede kvalitetsvurdering op på 88,8, og sammenlagt med programresultatet på 78,846% havde Anna lagt en meget høj overlægger for konkurrenterne.

Han har rykket sig så meget den seneste tid, og bare siden UVM har han udviklet sig. Hele UVM-processen fra udtagelse til stævnet i Ermelo har modnet ham mentalt, fortalte en glad Anna Kasprzak.

Copyright Ridehesten.com
Highfive Fuglsang og Anders Uve Sjøbeck Hoeck. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Anders Uve Sjøbeck Hoeck tog udfordringen med rejst pande i sadlen på Highfive Fuglsang e. Grand Galaxy Win/ De Niro (opdr. Anne Dorte Riis Meyland) og leverede i dag endnu et overbevisende ridt, hvor hingsten overbeviste med en stor kapacitet til fremtiden. Det blev da også til klassens højeste kapacitetskarakter på 9 og ligeledes 9 for både trav og galop. Med samlet 88,6 og 77,564% for programmet gav ekvipagen vinderen kamp til stregen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tidligere avlshingst Suarez e. Sezuan/ Desperados viste endnu engang under sin ejer og rytter Signe Kirk Kristiansen masser af kvalitet hele vejen igennem. I dag opnåede den højeste karakter for skridt med et 8,7 samt 8,6 for kapacitet og sluttede på tredjepladsen. 

Copyright Ridehesten.com
Suarez og Signe Kirk Kristiansen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Berider Anne-marie Hosbond besatte med UVM-hesten EVO Schubidoo e. Blue Hors St. Schufro/ Blue Hors Hotline (opdr. Stutteri EVO ApS) fjerdepladsen foran Emma Ahlberg og sølvmedaljehoppen Logo’s Gaya e. Grand Galaxy Win/ Blue Hors Don Romantic (opdr. Jette Fries).

SE ALLE BILLEDER FRA FINALERNE PÅ RIDEHESTEN.COM.

Resultat af 7-års finalen.

Stævnets start- og resultatlister.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen