Ung i DV-dage i maj

13-04-2014 15:02
Avl

Kom til Ung i DV-dage i maj på Vilhelmsborg med træningssamling, DM og Ung i DV championater samt udtagelse til Danish Open – læs mere her

Copyright Ridehesten.com
Ung i DV ved VM for ungavlere under Falsterbo Horse Show 2013.

Bruttolandsholdet fra Danish Open i 2012
Den 2. - 4. maj er det igen tid for friske Ung i DV’ere til at mødes på Vilhelmsborg, og det er nu, der skal tilmeldes! Man afholder årets træningssamling med afsluttende DM for Ungavlere. Det er også her, man udtager bruttoholdet, som skal repræsentere Dansk Varmblod ved Danish Open til oktober.
I træningssamlingsdelen vil du blive undervist i mønstring, eksteriørbedømmelse, bedømmelse af løsspringning, teori, løbetræning og mentaltræning. Samlingen afsluttes med DM for Ungavlere, og herfra udtages bruttolandsholdet, der skal dyste ved Danish Open i efteråret.
Det udtagne hold kommer til at bestå af et juniorhold med fire unge mellem 16-19 år, og et seniorhold med fire unge mellem 20-26 år. Danish Open afholdes på Stutteri Ask den 17.-19. oktober.

Tag din hest med
Der vil være mulighed for at få hest med på lejren og samtidig få undervisning i, hvordan man bedst muligt forbereder den unge hest til kåring og rideprøver (selvom din hest er over championatsalderen, er den velkommen alligevel). Som en del af lejren vil der være Ung i DV championater.

Hvem underviser?
Til undervisningsdelen med eksteriør, gangarter og løsspringning kommer Ole From, som er mangeårig overdommer og medlem af avlsledelsen.
Som de andre år har man allieret sig med John Wiltoft fra løbeklubben Århus 1900, som vil komme og give gode råd omkring løbetræning og teknik.
Til undervisning af rytterne har man fået Lars Uggerby, som i disse dage især vil lægge vægt på, hvordan man forbereder hesten korrekt til stævner. Lars Uggerby er eksamineret berider, og har selv redet S-klasser i springning og dressur.

Sidste tilmelding er 18 april 2014, og skal foregå via dette link. 

Spørgsmål rettes til Christian Springborg på cs.springborg@hotmail.com

Hvis du ønsker at komme i betragtning til bruttolandsholdet, skal du være opmærksom på, at du i forvejen skal have gennemført kursus 1 eller bedømmelseskurset.

Mangler du Bedømmelseskurset eller Kursus 1?
Hvis du ikke allerede har Kursus 1 eller bedømmelseskurset, kan det nås endnu, idet der er planlagt et bedømmelseskursus på Bøgegaarden i Bolderslev. Se mere om dette på Ung i DV’s Facebookside, eller varmblod.dk.

Kørsel/samkørsel
Vi er klar over, at det kan være svært at komme frem og tilbage til de forskellige kurser, foredrag og træningsophold. Tag bare fat i Rie Høper eller Christian Springborg, som gerne vil hjælpe med at få dannet evt. nye kontakter, så man har nogen at køre med.

Kilde: pressemeddelelse

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing