Tyskland har sat EM-hold i dressur

12-07-2015 20:36

Efter denne uges stævne i Hagen meddeler det tyske rideforbund, hvilke fire dressurryttere skal ride for Tyskland ved EM 2015 i Aachen

Copyright Ridehesten.com
Stærkeste ekvipage på det tyske EM-hold er Kristina Bröring-Sprehe med hingsten Desperados FRH. Photo Stefan Lafrentz.jpg

Allerede inden dagens CDIO5* Grand Prix Kür i Hagen i eftermiddag udmeldte Tyskland officielt navnene på deres EM-hold i dressur. Holdet til Aachen bliver:

  • Kristina Bröring-Sprehe med den 14-årige hannoveranerhingst Desperados e. De Niro/ Wolkenstein II
  • Matthias Alexander Rath med den 15-årige KWPN-hingst Totilas e. Gribaldi/ Glendale
  • Isabell Werth med den 12-årige hannoveranervallak Don Johnsen e. Don Frederico/ Warkant
  • Jessica von Bredow-Werndl med den 14-årige KWPN-hingst Unée e. Gribaldi/ Dageraad

1. reserve er Anabel Balkenhol/ Dablino FRH, mens bruttoholdet herefter lyder på Fabienne Lütkemeier/ D’Agostino, Hubertus Schmidt /Imperio og Sanneke Rothenberger/ Deveraux OLD.

- Det var vores hensigt at indstille spekulationerne og give rytterne mulighed for fuldt ud at kunne koncentrere sig om deres forestående opgaver, udtalte Klaus Roeser, formand for dressurudvalget, søndag eftermiddag og tilføjede: - Men valget af holdet er bestemt ikke overraskelse for nogen efter de præstationer, vi har set her i Hagen.

- Jeg har i høj grad været tilfreds med rytternes præstationer her ved CDIO, hvor to holdryttere har leveret ridt til over 80%, og her er Kristina Sprehe et skridt foran de andre for øjeblikket, udtalte den tyske holdleder Monica Theodorescu med stor optimisme.

Den anden rytter, der har redet til over 80% i weekenden er Matthias Alexander Rath med den kendte sorte hingst Totilas. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald